Младо семейство се върна от Америка и заживя в огромен кошмар

01.11.2016 / 12:02 1

Българи, върнали се от Америка, станаха обект на неговата агресия

През лятото младото семейство Евгени и Албена Миткови се връщат от Америка, за да заживеят за постоянно във вилата си край Созопол. Върнали се заради българската култура.

Присъствието им в почти безлюдната местност обаче не се харесва на съседа им. По пътя в района на къщата им имало дупка, която се заобикаля трудно.

„Ако моите коли ги нямало тук, можело да минава плътно покрай моята ограда, за да не си каля гумата. И ме предупреди, че ако колите стоят тук, ще започнат да бъдат драни, по случайност. Не вярвах, че в XXI век може човек да има такова пещерно отношение към други хора и не обърнах внимание на това предупреждение. Но наистина човекът си удържа на думата.", разказва Евгени пред БТВ.

Следва рязане на гуми, след което Евгени подава жалба в полицията в Созопол. На следващия ден е пресрещнат от съседа си и негов приятел: „Толкова бързо бях повален, макар че съм в добра спортна форма, не можах въобще да се съпротивлявам на ударите, които понесох. Успях да се предпазя и да легна по лице на пътя пред собствената си къща и млатенето продължи по тила на главата".

Случилото се травмира семейството.
Съседът Петър отказа да говори. Вместо това ни заплаши с полиция: „Вие каква сте, журналистка ли сте, измамничка като комшията ли сте, каква сте?! Я количката да видим! Пратили са някакви с камера тук, какви са не знам, притесняват ни, снимат ни, разпитват ни, заплашват ни".

Оказа се, че Петър също е подал жалба, срещу съседа си. „По абсолютен и безспорен начин сочи за наличие на междусъседски конфликт, който явно за да бъде разрешен трябва да бъде изяснен в детайли", посочи говорителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева.

Хората във вилната зона са събрали пари за ремонт на пътя и се надяват това да сложи край на конфликта. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
camellia (преди 7 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
Простака си е простак, и аз си имам един такъв простак по вила, който се мисли за горгорбашията на вилаета и се разпорежда, къде на улицата може и не може да се спира, какво да сее по дворовете и т.н. Не познавам хора, които да си нямат поне един съсед-идиот.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама