Много варненци уважиха Иван Иванов за 70-годишния му юбилей

21.09.2022 / 20:55 0

Снимки: Петел

Елитни варненци уважиха зам.-председателя на ОСК - ЖСК Спартак Иван Иванов послучай неговия юбилей. Дългогодишният шеф на дружеството навърши 70 години и отбеляза празника с изискан коктейл в ресторант Indian Bar до стадион "Спартак".

На тържеството присъстваха спортисти, ръководители и деятели от няколко поколения, които през годините са писали историята на ЖСК Спартак и са защитавали каузата му. Сред тях бяха Антон Радушев, Йордан Йорданов, Стоян Ненов, Стоян Апостолов, Неделчо Панев, Иван Янков и много други.

Футболът бе представен от легендите на "соколите" Красимир Зафиров, Иван Петров, Пламен Михов и Антон Фажев, както и от бившите шефове Иван Славов и Георги Турчелиев. От името на футболния клуб подарък на юбиляря поднесе Павлин Николов, който е с най-голяма заслуга настоящия футболен Спартак да тръгне нагоре.

Иван Иванов получи също плакети от шефовете на сдружение за развитие на футбола в град Варна и ЗС на БФС (Варна) Благой Калфов и Георги Мирчев.

Разбира се, на тържеството присъстваха и някои от първите хора на града в лицето на районните кметове Христо Христов и Георги Недев, както и на общинските спортни шефове Венцислав Младенов и Георги Арнаудов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi


Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама