Мобилни апликации за залози - какво трябва да знаем за тях преди инсталиране

15.04.2021 / 09:00 0

Проучвания показват, че броят на мобилните залози се увеличава всяка година. Над 70% от клиентите на букмейкъри и онлайн казина залагат дистанционно през смартфон или таблет. Това задължава компаниите да разработват апликации и мобилни уебсайтове, с които да улесняват потребителите си и да им предлагат повече възможности за игра, както прави 1xBet Mobile. Кое е най-важното, преди да свалим бетинг приложения, и кои устройства ги поддържат, разказваме в статията.

 

Приложения срещу мобилни версии

На фронта се води битка между две мобилни услуги – апликация срещу портативен уебсайт. Повечето оператори предоставят двата варианта за игра, като ги разработват с идентичен дизайн, сходна структура и не налагат различия във функционалностите.

Предимствата на мобилния уебсайт се базират на това, че: не е нужно теглене, не заема памет на устройството и не зависи от операционната система. Приложенията се характеризират с по-добро възпроизводство и дават възможност за бърз логин от началния екран. Употребата им не налага ползване на браузъри и флаш плейър, тъй като платформата е приспособена за съответната OS.

Ако разполагате с устройство, което има по-стара версия на Android или iOS – използвайте мобилния уебсайт, в противен случай по-удачно е да играете през приложение.

 

Какво трябва да знаем за Android апликациите

Google се придържа към стриктна политика за ограничаване на хазарта и разпространението на бетинг приложения. Поради тази причина няма да откриете апликации на водещите букмейкъри в Google Play, а ще се наложи да ги свалите от официалните им сайтове.

Преди да преминете към теглене и инсталиране, важно е да промените настройките за сигурност на Android телефона. Позволете на програми от чужди източници – такива, които не са свалени от магазина, да бъдат инсталирани. Цялостната процедура отнема не повече от минута, както ще се убедите при теглене на 1xBet Mobile. Чуждестранната компания е лидер на мобилния пазар с отделни app-ове за Windows, iOS и Android.

 

Как се тегли приложение за iOS

Почти всички хазартни оператори разполагат с апликация за iOS, която може да се изтегли от App Store. Независимо дали използвате iPad, или iPhone, имате възможност за спортни залагания и участие в казино игри. След като посетите официалния магазин на Apple, напишете бранда в търсачката и изтеглете програмата. Тя се инсталира автоматично, а на началния екран се добавя икона за директен вход.

Съветът на експертите е да прочетете спецификациите на апликацията поради няколко причини. Възможно е устройството Ви да не поддържа програмата поради по-стара версия (повечето приложения изискват iOS 12.0) или да нямате достатъчно свободна памет. Освен това можете да прочетете отзиви на други потребители и да научите повече за тяхното мнение относно приложението.

 

Защо да залагаме през телефон

Мобилните платформи имат своите неоспорими предимства, свързани с улеснения достъп и възможността за залози навсякъде. Независимо къде се намирате и каква интернет връзка използвате, влизате в онлайн оператора и се наслаждавате на неограничена игра. Налични са всички спортни събития и виртуални спортове, а ротативките са разработени с HTML5, за да предлагат оптимална графика.

Фактът, че всичко е на една ръка разстояние ни задължава да сме внимателни. Не бива да прекалявате със залозите и да прекарвате по-голяма част от денонощието в хазартни игри. Компаниите предоставят опции за ръчно лимитиране на сметката, с които можете да ограничите времето за мобилни залози и да наложите максимален праг на депозитите.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама