Модерните пера отново ще владеят дамския гардероб

16.04.2018 / 11:03 0

Дизайнерите съживяват една от най-сложните и ефектни тенденции и нямаме друг избор, освен да се влюбим в нея.

През следващия есенно-зимен сезон най-добрите приятели на момичетата няма да бъдат диамантите, а перата. С леката ръка на Алесандро Микеле, Кристофър Кейн, Каролина Херера и много други дизайнери, тази леко наивна тенденция в духа на "Степфордски съпруги" се завръща: първо на модните подиуми, а от есента и в палитрата от дамски дрехи в гардероба ни.

Перата върху дрехи и модни аксесоари неизбежно се свързват с кабаре костюмите от мюзикълите в Златната ера на Холивуд. Независимо дали са инкрустирани върху роклята или полата, или са под формата на пеплум около кръста на блузата ни, или като декорация на ръкавите или раменете - те винаги допълват образа, придавайки му изискано излъчване.

Ключът към успешната визия с пера е контраста на текстури. Например полупрозрачен топ с елемент от пера в съчетание с плътен прав панталон. С подобен ансамбъл, в комбинация с елегантни обувки на ток, вие спокойно може да посетите ВИП събитие.

Според настроението, което желаете да изразите, перата могат да ви превърнат в драматична героиня от филмите на Алфред Хичкок или в изящна изкусителка. Всичко зависи от вашето отношение и експериментаторски дух.

 

 

 

 

 

 

*Реклама

 

 

 

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама