Молитва, която може да промени живота ви

06.12.2017 / 22:33 0

Нейният ефект е много силен. Резултатите са изненадващи. След като прочетете тази молитва, ще почувствате истински чудеса в живота си - прекрасни събития, които дори не можете да си представите.

Може да ви се отнасят към по-далечни роднини, които искат да дарят част от имота, може да сте поканени да започнете нова работа с изключително висока заплата или просто някой да реши да направи подарък, който ще промени живота ви. Молитва се изисква да се чете сутрин и вечер за период от един месец (въпреки че резултатите понякога идват по-рано). 

Използвах я 3 пъти в живота си (и три пъти имах невероятни резултати). Последният път, когато бях много отчаяна, ми се случи нещо, което промени посоката на живота ми към по-добро. На мен ми се случваха истински чудеса, при които обикновен човек, живеещ в чист живот, е трудно да повярва. "Подаръците от Бога - са моите подаръци. 

Аз ги използвам във всеки момент от деня. При мен те са в Божествена хармония, мир и изобилие. Божията любов идва от мен и благославя всички, които са около мен. Божествената любов ме лекува сега. Не се страхувам от зло, защото Бог е с мен. Винаги съм била заобиколена от свещената аура на Божествената любов и сила. 

Аз заявявам, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно, че силата на Божествената любов и бдителност е насочена, изцелителна и се грижи за всички в моето семейство и за онези, които обичам.

Аз им прощавам и искрено се надявам на Божествена любов, мир и доброта за всички хора, независимо къде са. В центъра на сърцето ми е мирът, това е мир от Бога. В това мълчание усещам неговата сила, посока и любов, както и неговото свято присъствие.

Аз управлявам всичките си пътеки по божествен начин. Аз съм чисто въплъщение на Божията любов, истина и красота. Чувствам потока на реката му в мен. Знам, че всичките ми проблеми са в съзнанието ми. Пътищата на Бога - са моите пътища. Думите, които говоря, идват, където ги изпращам. Радвам се и изразявам моята благодарност, знаейки, че ще получа отговор на молитвата. И това е така. Прочетете го искрено, почувствайте тази молитва. И със сигурност ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Тя е подходяща за всеки и ще ви помогне да подобрите живота си. Тази молитва е от книгата "Магическата сила на разума" на Джоузеф Мърфи.

 

За жената

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама