Момиче напусна училище, съученички я драли и скубали (видео)

17.10.2015 / 10:14 1

Семейство от Царево търси помощ, след като не срещнало подкрепа и разбиране от ръководството на училище "Никола Вапцаров" в града заради системен тормоз над дъщеря им, съобщава Нова телевизия, цитирана от Блиц. Николета Градева е в 12 клас, но от седмици вече не посещава учебни занятия заради конфликт с три нейни връстнички, за които семейството твърди, че от години нападат дъщеря им.


"Съученичките ми ме тормозеха по всякакъв начин  като ми задаваха нецензурни въпроси, караха момче от съседния клас  да нарушава личното ми пространство, обиждаше ме с думи като това, че съм луда", спомня си тя. 

Проблемите на Николета с три от съученичките ѝ започват още в 3-ти клас, когато се записва в училище "Никола Вапцаров" в Царево. Сега момичето твърди, че след кратко прекъсване тормозът продължава. Преди две седмици нещата станали нетърпими. 

"Едното от момичетата имаше дързостта да ме заплаши пред класния ръководител с думите: "Искаш ли да те пребием като в 3-ти клас?". Въпросните ми съученички тогава ме набиха много лошо.Имах следи по врата от ноктите им, косата ми беше ужасно оскубана", разказва Николета. 

Нейните родителиобясняват, че едва след като прочели коментарите под снимките ѝ в социалната мрежа, разбрали, че училището се е превърнало в ад за дъщеря им. Семейството провело срещи с директора на училището, с класния ръководител, с педагогическия съветник. По думите им без резултат.
 
В края на септември семейство Градеви подали сигнал до образователния ниспекторат в Бургас, откъдето все още чакат отговор. От две седмици Николета не стъпва в училище. Родителите й избрали да завърши средното си образование  индивидуално,за да запазят здравето й. Класният ръководител обаче твърди, че нещата не са чак толкова сериозни. Семейство Градеви очаква реакция от образователното министерство.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
8
COF6666 (преди 8 години)
Рейтинг: 492 | Одобрение: 122
А тя в каменната ера ли живее? Тя звучи все едно е паднала от марс Ухилен
„Melior morior bellator, quam ago profugus.“

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама