"Монитор": Ханбалистът Крум се самоубил от любов по наркозависима

23.05.2015 / 07:30 3

Студентът-ханбалист се е самоуби от любов по момиче, за което се твърди, че е било пристрастено към дрогата, пише "Монитор". В четвъртък вечерта 24-годишният Крум Чобанов, който бил четвъртокурсник по право в Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград, беше открит мъртъв с рана в слепоочието. Той е бил и основен състезател в университетския отбор по хандбал.

На жестоката гледка се натъкнал благоевградчанин, който се спускал по екопътеката от мемориала „Кръста” в местността Заюва поляна. Сигналът бил подаден от туриста минути след 20 часа, а полицаи и медици веднага пристигнали на място. Тялото на младежа лежало проснато до екопътеката. Под трупа криминалистите открили газов пистолет с преправена цев за бойни патрони, наблизо се търкаляла само една гилза.

Късно вечерта в четвъртък, когато бащата Александър научил за смъртта на сина си, той колабирал и лекарите трябвало да го свестяват в спешния център.

Според неговият разказ синът му се върнал във вторник сутринта от състезания, но не се прибрал вкъщи, а се отбил при приятелката си, с която били в обтегнати отношения. Оставил сака си при нея и потънал в неизвестност. Баща му провел само веднъж във вторник сутринта телефонен разговор със сина си, след което Крум изключил телефона си. Обезпокоеният човек сигнализирал вечерта в полицията за изчезването му.

Основната версия, по-която работят благоевградските криминалисти е разрив в отношенията с неговата приятелка, чието име не е известно още. „Монитор” се добра до нейния профил във Фейсбук. От постваните от самата нея фриволни снимки и коментари под тях става ясно, че фаталната млада жена се е отнасяла благосклонно към наркотиците. Според изданието една от основните версии за трагедията е, че когато се е върнал от състезанията лудо влюбеният бъдещ юрист и настоящ спортист е заварил любимата си отново надрусана и това е причинило срив в неговата психика. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
3
Мода Стил (преди 7 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729
и как не се знае името,пък се добрахте до ФБ профила и?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама