Морален скандал взриви "Фейсбук"! Може ли Цецка Цачева да пирува за 1700 лева, докато България тъне в мизерия?

23.11.2014 / 10:24 15

В социалните мрежи се появи текст за една от многото вечери на парламентарния шеф Цецка Цачева - какво и как яде, колко плаща на фона на мизерията в страната, пише "Блиц".

Веднага се появиха коментари, че това е поредната атака за дискредитиране, измислена от "комунистите", но официално опровержение няма засега.

Всъщност разказът не изглежда никак невероятен за запознатите с нравите на родните политици и начина им на живот без значение от партията им. 

Елена Иванова, която работи в кухнята на ресторант, разказва за вечерта.„Искам да споделя нещо с вас.Работя в ресторант в центъра и сама си гледам двете деца. Вчера в 18 часа в ресторанта ни се вдигна лека шумотевица. Цецка Цачева идва на вечеря. Ок, идва, НСО проверява обекта, влизат в кухнята. Накараха всички работници да си сложат силиконови ръкавици, поискаха проби, намазки и ред други неща, даже се стигна до заповедта клиентите на ресторанта да не посещават WC-то на етажа.

Влезе въпросната г-жа и започна да поръчва за 4-ма души. Поръча 15 ястия +плато от риба, все скъпи ястия. Когато се върна посудата, видяхме, че е пробвала по хапка – две от ястие. Сметката им беше близо 1 700 лв. И тогава се сетих, че аз вземам жалка надница, а тези светилища, които правят ежедневни циркове и ни обясняват, че няма пари за детски надбавки, че няма пари и ще дава на хората само в натура… Повярвайте ми, искаше ми се от целия този фарс на края на деня да не се бях раждала, а камо ли да гледам деца в тази държава. И на децата ни е отредено да мизерстват още преди да се родят, заради удобството на тези хора", пише Иванова,публикувано от "Светът днес".


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
2
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Тая се гаври с народа!Това е престъпление!
14
1
Варна (преди 5 години)
Рейтинг: 78444 | Одобрение: 37329
Явно че може
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама