Моторист и колоездач пострадаха заради отнети предимства по улиците на Варна

07.08.2018 / 15:17 1

Вчера около 07:30 часа, на кръстовището на крайпътна територия до бл. 228 в ж.к. «Вл. Варненчик» и ул. «Асен Разцветников», във Варна, водачът на «Ситроен» Д.Д. (43 г.), при наличие на пътен знак «СТОП!», не пропуска и блъска велосипед, който се движи там.

Вследствие на инцидента е пострадал колоездачът (31 г.), който получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

По-късно, около 13:40 часа, на бул. «Сливница», водачът на «Киа» С.Н. (39 г.), при маневра за престрояване от дясна в лява лента, не пропуска и блъска мотоциклет «Кавазаки», който се движи там. Вследствие на инцидента е пострадал мотоциклетист (46 г.), който получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Пак вчера, около 07:50 часа, на светофара в м-ст «Горна Трака», водачът на неизвестно към момента превозно средство, при маневра за изпреварване, удря в лявата част «Ситроен». Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (35 г. от Варна) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама