Мрежата настръхна! Искат мъст за убиеца на Алекс от Бяла

17.07.2017 / 09:47 6

Дунавският град Бяла днес скърби за 18-годишния Алекс, който почина след зверски побой от ром заради една цигара. В града е обявен ден на траур. Момчето издъхна вчера след няколко дни в кома. Арестуван за нападението е 32-годишен мъж от ромски произход. Алекс беше приет в болницата в кома и тежка черепно-мозъчна травма. Заради побоя над него в Бяла имаше серия протести срещу насилието. Днес се очаква прокуратурата да повдигне ново обвинение на нападателя - за убийството на Алекс.

В същото време онлайн пространството е залято от сърцераздитателни постове на скърбящи приятели и близки на младежа. Освен тях и хора от цялата страна също се включват с коментари и  постове заради трагедията.

Ето какво гласи един от тях:

"Почина Алекс от Бяла. На 18 години. Не беше болен, нито е катастрофирал. Убиха го роми, защото не им е дал цигара. Нямал е за себе си или просто не е искал да им даде... негова си работа. Те не го напсуваха... те го убиха. Алекс няма да има нормална работа. Алекс няма да има жена. Алекс няма да има деца, нито внуци... защото не почерпи циганите с цигари. Почивай в мир, Алекс... ще има мъст, въпреки че тя няма да те съживи. Не целя да подтиквам към омраза с този пост, стана ми мъчно, дано близките намерят утеха.. От прокуратурата съобщиха, че веднага след инцидента задържаният е изоставил в безпомощно състояние пострадалия и не е позволил на другите присъстващи да му окажат помощ и потърсят медицинско съдействие.", това пише Мойсей Стойчев във Фейсбук.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
123 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИ ПРИЗОВЗАВАМ -ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ НА СЪДИИ И МАГИСТРАТИ.ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ НА ДЕПУТАТИ И КОСТИТУЦИОНАЛИСТИ;ИЗМЛИСЛИЛИ НПК В ТОЗИ МУ РЕХАВ ВИД/БЕЗ КОНКРЕТИКА В ТЕКСТОВЕТЕ/.ДОКАТО ИМА БЕЗНАКАЗАНОСТ,ВСЕКИ ДЕН ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПОДОБНИ ДРАМИ.ХОРА ВСЕКИ ДЕН ОБСЪЖДАТ МОРАЛА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПО МЕДИИТЕ,НО НИКОЙ НЕ ОБСЪЖДА МОРАЛА НАСЪДИИ И ППРОКУРОРИ.ПРОТЕСТИ ЗА НОВА СЪДЕБНА СИСТЕМА-ЯСНИ И КОНКРЕТНИ ТЕКСТОВЕ В ЗАКОНА БЕЗ ДВУЯКО ТЪЛКОВАНИЕ ;МАНАДАТНОСТ НА СЪДИИ И ПРОКУРИ/С ОБЯВЕНА ПУБЛИЧНА КАРИЕРА-СТАЖ ;БРОЙ ДЕЛА И ТН.Т/
5
0
веднага (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
връщане на смъртното наказание статистиката показва , че когато има смъртно наказание намалява престъпността
17
1
бай кой (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ах да беше останал още малко бай Тошо......тъкмо ги бяхме метнали..........
17
0
gugutka (преди 11 месеца)
Рейтинг: 32513 | Одобрение: 14383
Аз бас ловя, че мангала ще се измъкне. Искам обаче, когато е на свобода да се натъкне на правилните хора, те ще променят живота му.
19
0
зъл (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На убиеца ще бъде повдигнато обвинение за НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!...Ебах ти прокуратурата!...Ебах ти правосъдието!!!Болест
25
1
партизанин (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мрежата-добре.Сега да настръхне Улицата.Иначе..до поредното настръхване.Трябва да ги Втресе! Всичките!
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама