Мутафчийски сподели пред Антон Хекимян как е протекла ваксинацията му и какви са последствията

28.12.2020 / 10:14 1

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Председателят на НОЩ Венцислав Мутафчийски даде интервю пред водещия Антон Хекимян по БТВ. За вксинацията си вчера той разказа: 

"Нямам неприятни усещания след ваксинацията вчера. От време на  време усещам мястото на убождане, но спах съвсем спокойно. Не съм имал температура, отпадналост. Бях длъжен да съм първият ваксиниран във ВМА. Всеки ден следя състоянието на моите колеги в реанимация или в клиниките. Непоносимо е очакването как ще се развият нещата. Трябваше да се даде пример какъв е изходът от това нещо. 

Повечето ми колеги от ВМА над 50 % са заявили своето желание за ваксина. Те са напълно наясно, че трябва да се ваксинират и това е единственият изход. Длъжен съм да го направя за хората, които вярват в мен. 

Има огромно недоверие у нас в политици, лекари и други хора. В това време, когато хората се разбиляват, те запазиха частица доверие към лекарите. Въпреки всичко лекарите винаги са се ползвали с доверие. 

Във ВМА вчера бяха ваксинирани около 80 човека. Повечето нямат никакви оплаквания. Нямаме алергични реакции, аз лично подписах информирано съгласие. Много държа на това, не трябва да има компромис дори с документацията." 


 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
zakluch (преди 3 години)
Рейтинг: 31181 | Одобрение: 5611
Дано всичко е наред и да се премине този тежък период!
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама