НАП запечата тоалетната на Колхозния пазар във Варна

08.10.2019 / 12:19 3

Снимка: Moreto.net

Тоалетната на Колхозния пазар във Варна е запечатана от органите на Националната агенция за приходите. Това става ясно от залепена бележка на касата и вратите на обекта, съобщи Moreto.net.


От съобщението се разбира, че тоалетната е затворена на 2-ри октомври и ще бъде отворена на 16-и октомври. Дотогава нуждаещите се ще трябва да ползват тази на Рибната борса.

 

Сред причините за налагане на мярка "Запечатване на обект" за срок до 30 дни може да са неиздаване на касов бон, липса на отчет на оборота от продажби, използване на фискално устройство не отговарящо на изискванията и др.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
4
Sand (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Тези боклуци явно и до лайната на хората опраха , а онези 14 милиарда от източено ДДС къде са , за там ни ума ни дума , нали така другарки и другари ,мамицата ви мръсна комунистическа да еба , мизерници прости и нагли. Само куршум ви оправя , наред без обяснения . като се почне от службите ви МВР та , ДАНС и другите боклуци че до демократичните ви лайнета .
6
6
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 44948 | Одобрение: 10168
Рибата ще е добре и натурално осолена.
20
2
... (преди 9 месеца)
Рейтинг: 12360 | Одобрение: 4445
Сега ще ходят да пикаят и акат в НАП.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама