На "Арена Армеец" пак се разбудиха - канят се да хвърлят чувалите и да бягат

26.10.2015 / 20:30 3

Снимка Фейсбук

Членове на СИК четат наредбата, че бюлетините са валидни 24 часа след изборите

В "Арена Армеец" настъпи поредното брожение. Група от хора се канят да зарежат чувалите си, като се позовават на наредба, че бюлетините и протколите са валидни 24 часа след официалното обявяване на изборите т.е. техният ангажимент вече е приключил, предава Блиц.


В този момент няколко души ще се опитат да предадат чувалите и да си тръгнат. Един от пленниците в залата заяви, че иска да си тръгне и да си плати глоба, но полицията не го пуснала, предава Канал 3.

Говорителят на ЦИК Светлозар Томов обясни, че не си спомня конкретния цитат от закона, в който се посочва, че след 24 часа протоколите са аут и че ангажиментът на сикаджиите изтича.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
самоубийствени избори. как се гласува, защо да гладувам, като мога и да не гласувам. На местните избори има условие за да си в играта с гласовете. Сега си играч с враговете. Стой гладувай, за ГЕРБ, за де не си с авторитет.
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.
3
4
Анoнимен (преди 8 години)
Рейтинг: 6940 | Одобрение: 2585
Да върнат парите които са получили, да върнат и допълнителните от днес, да намерят заместник и тогава са свободни. Поели са ангажимент, който сега не искат да изпълняват, защо? Аз защо не искам да ходя да съм член на комисия - това си е самоубийство за мен, но те щом са приели, да си изпълнят ангажимента за който им е платено.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама