На бас, че НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЗНАЕТЕ КОЙ Е ЧОВЕКЪТ НА СНИМКАТА (ФОТО)

21.12.2011 / 15:51 4

 

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЕГА СЪЛИ – ЛЮБОВТА НА доктор Куин ЛЕЧИТЕЛКАТА

В днешни дни има много сериали, кой от кой по-интересни и занимателни, но един винаги ще остане в сърцата ни: „Доктор Куин Лечителката”.  Сигурно няма човек, който в началото на 90-те да не е преживявал всяка серия с Д-р Микаела Куин. 

Тянапуска бащиния си дом в Бостън, където е израсла заобиколена от лукс и разкош, за да се пресели в дървена колиба в малко, сгушено високо в скалистите планини на дивия щат Колорадо градче. Години продължава борбата за признание на Микаела. Тя се сблъсква с куп проблеми, природни бедствия, епидемии и нещастия, а на всяка крачка от дългия и труден път до нея неизменно е Съли, готов да се изправи срещу всеки и срещу всичко ,за да я защити. Какво знаем за Съли или по-точно за Джо Ландо.

Ето какво знаем ние за ДЖО ЛАНДО:

Вероятно не знаете, но Джо Ландо е бивш холивудски готвач, който се набърква в киното с малка роля в сапунката „Един живот се живее”. Най-запомнящата му се роля обаче е като Съли Байрон в легендарния сериал на  CBS Доктор Куин Лечителката. Там той беше обект на любовните трепети на Джейн Сиймор.Когато репортерът на Daily mail се опитал да издири Джо Ландо и да разбере какво се случва днес с него, той с изненада установил, че актьора-готвач като че ли е изчезнал от лицето на земята. Той е имал няколко епизодични появи през 2010 г. в Мелроуз плейс. Участвал е и в светлината на прожекторите. Тъжното обаче е, че няма какво друго да се каже за настоящата активност на Ландо. Той се е жени за Кирстен Барлоу през 1997 г. и днес имат 4 деца. Щастлив семеен човек Джо Ландо изглежда, че си плаща сметките със случайни роли тук там и преживява предимно от авторските и лицензионните възнаграждения от Д-р Куин.


 

 

 

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама