На косъм от трагедия! Мазилка полетя от четири метра на сграда в центъра на Пловдив

14.09.2017 / 18:52 2

Снимка: TrafficNews.bg.

Огромни парчета мазилка се стовариха в краката на пловдивчани в центъра на града. Инцидентът е станал в ранния следобед на улица „Иван Вазов”. Облицовката е полeтяла от близо четири метра височина, съобщава TrafficNews.bg.

Мазилката е паднала на тротоара пред магазин, а по време на случката е нямало преминаващи хора.

„Добре че нямаше хора. Не ми се мисли какво щеше да стане. Това е поредният инцидент с мазилка тук. Трябва да се вземат мерки и собствениците да се погрижат за сградите си. Не може да взимаш една шапка пари от наеми, а да нехаеш за живота на хората”, коментира очевидец.

Припомняме ви, че преди време парче мазилка падна върху малко дете отново в центъра. Инцидентът стана на улица „Бетовен". Бебето имаше цицина на главата и рана около устата. Реално сенникът на количката спаси детето, тъй като отломките паднаха върху него и олекотиха удара."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
tzokov (преди 2 години)
Рейтинг: 2295 | Одобрение: 875
И КАКВО ОТ ТОВА.ДА НЕ БИ НЯКОЙ ОТ ОБЩИНАРИТЕ ДА СЕ РАЗМЪРДЪЛ ВЪВ МЕКИЯТ ФОТЬОИЛ,ДА СИ Е НАРУШИЛ СПОКОЙСТВИЕТО ИЛИ ПЪК ДА СЕ ПРИТЕСНИЛ ОТ ТОЗИ СЛУЧАЙ.ЗАПЛАТАТА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ РАБОТИШ ,А КОЙ СИ. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама