На празника на Варна: Гледаме зарята по време на нощна разходка с ветрохода „Калиакра“ (Снимка)

11.08.2017 / 09:56 1

На 15 август символът на българското ветроходство ще поднесе поредния подарък на гостите и гражданите на Варна – нощна разходка в залива на града.

В продължение на един час, от 23.00 ч. до 24.00 ч. пътниците ще имат възможност да преживеят по уникален начин кулминацията на вечерта – празничните фойерверки, които ще осветят небето. Зарята ще може да се наблюдава от борда на кораба, който ще е позициониран във Варненския залив.

Предварителна заявка за нощната разходка в залива може да се направи на адрес: stvkaliakra@bmtc.bg,  ssavov@bmtc.bg  или на телефони:  052/ 380 514 и 052/ 380 576. Цената е 30 лв. на човек

Билети могат да се закупят и директно на кораба след 21.00 часа на 15 август,  непосредствено преди отплаване.

В празничната вечер, екипажът на баркентината ще очаква всички на кея на новата пешеходна зона на Пристанище Варна, откъдето ще става качването на пасажерите на борда на кораба.

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
unit747 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Зарята платена от бюджета на община Варна и уж за всички варненци а всъщност само за кмета гостите му от трибуквената групировка и големците от София.Не че някой си ляга лятото в 22 часа но можеше да бъде насрочена за по нормален час вече се стъмва по- рано за да могат да присъстват и хората които най - много ще и се зарадват малките граждани на Варна децата  а то вече не знам коя си година все е след 23 часа  спомням си едно време колко много хора се събираха въпреки че пиротехническото шоу тогава беше много по -малко и бедно но и присъстваше целия ни морски военен флот приказно осветен и закотвен в залива пред очите на всички.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама