На празника на флота във Варна: Президентът Румен Радев пожела на ВМС нови кораби и заяви, че работи за това

12.08.2017 / 18:59 10

снимки Булфото

Държавният глава Румен Радев беше посрещнат с почетен караул пред Фестивалния и конгресен център във Варна, където се провежда тържествено събрание–концерт, посветено на Празника на Военноморските сили.

Акцентът в пожеланията на президента към военните моряци беше да работят с нова техника, при по-добри условия на труд и с по-добро заплащане. Румен Радев подчерта, че от самото начало на мандата си работи за това и ще продължи да го прави.

Държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили и утре ще участва в отбелязването на 138 години от създаването на военноморския флот на България. Той ще се включи в ритуала по присвояване на първо офицерско звание на випускниците на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров”, който ще се състои сутринта на Морска гара Варна. Очаква се там да е и министър-председателят Бойко Борисов, както и министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който също присъства днес на тържеството събрание – концерт на флота.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Адмирали, генерали (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много нещо - от резерва, дейставащи, недействащи, бездействащи..., че и "генерал" Деси на първа линия...
4
0
БАЙ ХОЙ (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В същото време ограничения за покупка на земя от чужденци съществуват във всички западноевропейски държави:;;АВСТРИЯ – по Конституция всеки гражданин на ЕС може да си купи австрийска земя. Но е необходимо да живее в Австрия и вече да притежава австрийска земя. ГЕРМАНИЯ има комисии към всяка община, съставени от земеделци и общинари, през които минава задължително всеки договор за покупка на земя. Те решават.ФРАНЦИЯ има организации на производителите (SAFER) с правата на държавен орган, които противодействат на формирането на монополи, крупни собственици и лобистки кръгове. Налагат спазването на екологичните норми.ИТАЛИЯ – само 15% от землище може да бъде продавано на чужденци...
3
0
БАЙ ХОЙ (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
[center]БЪЛГАРИИИ !! ПРОЧЕТЕТЕ !!!  Европейската комисия заяви:  Разпродажбата на българска земя не касае българските граждани! Продажбата на българска територия не е от значение за българските граждани…[/center] [center]Публикувано на 12.08.2017 [/center]
1
2
трите хикса (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Защо ни трябва военен флот? Ще може ли да се опълчи въпросният военен флот срещу флота на Турция или флота на Русия в случай на военен конфликт или ще бъде потопен като рибарска лодка? Ако няма да може, защо харчим пари на данъкоплатеца? п.п. Същото важи и за авиацията! ЗАКРИВАЙ!
1
0
зъл (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Онзи тюфлек на заден план - по калъпа на министъра си....Пълен ташак сме....Намусен
2
3
55455 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ген Деси пак с перушанеста прическа и рокля не отговаряща на широките и рамене .А и ми се струва понапълняла, пуснала коремче ,добре се живее на държавен гръб в България.
2
0
БАЙ КОР (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Преди около година си бяха в напълно нормално състояние, швартовани една до друга на 4-то к.м. на варненското пристанище и участваха в учение.Кой те излъга, че са без генератори?
4
1
xXx (преди 11 месеца)
Рейтинг: 31710 | Одобрение: 12620
А какво стана с Двете фрегати закотвени в Бургаската база за по 300 милиона евро всяка, която не стават за нищо поради простата причина че нямат ел. генератори.
6
0
и аз (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
до 1 гюма е цилиндричен, този е балон, къде са му командирите този е голям т.ш.к
6
0
1 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ебати гюма е тоз на задния фон, хахаха - български военен ! Всичката ни е такава ...
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама