На заседанието на кабинета: Борисов раздаде набързо над 20 млн. лева, един милион идва във Варна

29.05.2019 / 12:30 9

Един милион лева ще бъдат отпуснати за катедрала във Варна. Това заяви премиерът Бойко Борисов в началото на днешното заседание в Министерския съвет, съобщава Блиц.

"Столична община пък ще получи 15 милиона. Те ще са за доставка и модернизация на метровлаковете", поясни министър-председателят.

От думите му стана ясно, че за Габрово ще бъдат заделени четири милиона лева. "Видяхте онзи ден - тунели, естакади и огромни строежи, но тази тежка техника минава през селата и чупи пътищата, а хората не трябва да търпят тези несгоди. Затова с парите ще оправим пътищата", поясни Борисов.

"Милион и четиристотин хиляди лева ще отидат и за Петрич, където между Рупите и Хераклея Синтика ще се направи добър път", обеща премиерът."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Тиквоча харчи народни пари, все едно че са му бащиния. Ще дойде, времето, когато ще му се наложи да ни ги връща. Ще почакаме. Ние сме търпрливи.
18
6
горан (преди 1 годинa)
Рейтинг: 4556 | Одобрение: 2081
какво благодариш бре джендър, това са пари на народа и раздава само тези които са останали след кражбите

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама