Над 2000 клиента взеха участие в онлайн играта на ЕНЕРГО-ПРО „Попълни и спечели“

21.05.2020 / 10:41 0

На 20 май 2020 година в присъствието на нотариус бяха изтеглени печелившите участници в онлайн анкетата „Попълни и спечели“, организирана от ЕНЕРГО-ПРО по повод световния ден на потребителя. Играта се проведе в периода 5-15.03.2020, а за да се включат в томболата клиентите на компаниите от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна трябваше да отговорят на 5 въпроса, свързани с клиентската удовлетвореност. Поради обявеното на 13 март извънредно положение в страната, тегленето на печелившите беше отложено с два месеца. Тримата късметлии ще получат ваучери за пазаруване в голяма търговска верига на стойност 100 лева.

Провеждането на онлайн анкетата беше още един начин енергийната компания да получи обратна връзка от своите клиенти за степента на удовлетвореност от качеството на обслужването в различните начини за комуникация, които дружеството предлага. Въпросите включваха оценяване нивото на компетентност, вежливост, професионализъм както на служителите, работещи фронт офис, така и на тези, обслужващи клиенти в телефонния център на компанията. В проучването се включиха повече от 2000 клиента на ЕНЕРГО-ПРО, а резултатите са повече от добри. При скала на оценяване от 1 до 5, където 1 е най-ниска, а 5 – най-висока оценка, средната стойност от всички дадени оценки е над 4,2. Над 730 от участвалите клиенти са дали най-висока оценка и на 5-те въпроса, а близо 1500 от всички клиенти са поставили оценки съответно 4 или 5, което е около 75% от всички анкетирани.

Високите резултати са показателни, че усилията на компанията непрекъснато да усъвършенства и подобрява стандартите на обслужване, дава своето отражение върху цялостната степен на удовлетворение у клиентите. Спазването на високи норми за обслужване, ежедневният мониторинг за тяхното изпълнение, както и осигуряването на достъпни и разнообразни канали за комуникация, ще продължат да бъдат сред приоритетите на ЕНЕРГО-ПРО в отговор на потребността на клиентите за високо ниво на обслужване и осигуряване на стабилност в електрозахранването.

Тримата печеливши участници ще бъдат уведомени по телефон как могат да получат своите награди, а имената им са публикувани на интернет страницата на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.

*публикация

 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама