Наказваме пистолета, който е гръмнал, а не човека, който е дръпнал спусъка

08.11.2018 / 21:00 2

"Тук се започва с една голяма дебела тояга за хората и един морков, който отива за застрахователите. Всеки един закон, който касае пътя, трябва да бъде в полза на пътя. В този случая ние наказваме пистолета, който е гръмнал, а не човека, който е дръпнал спусъка." Това каза в интервю за bTV Йонко Иванов, председател на Асоциацията на преподавателите по авто-мото подготовка.

Той е категоричен, че системата не стимулира добрия водач и слага всички на една нога, но пълни джоба на застрахователя. "Увеличихме винетките - намалихме ли проблемите на пътя?", попита той.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
Милионер (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
То като погледнеш в България, няма някой богаташ дето е забогатял законно, ама на моят син номера на колата му го знаят всички полюцаи в града и за това не ми се налага да им плющя вратовете и да ме болят ръцете след, като сина ми е дрифтил на кръстовища или е карал с превишена скорост, за да се фука пред някои чалгализирани курви.  
4
2
Незаконен Богаташ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само да докопам някой полюцай, който е спрял с патрулката сина ми дето дрифти на кръговото, ще му фърля фуражката на земята и докат са навежда да я взема ще му плющя врата с шамари докат са зачерви. 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама