Намериха убито издирвано момиченце, арестуван е чеченец!

17.05.2018 / 01:02 0

Полицията в Австрия разследва ужасяващ случай. Изчезнало момиченце бе намерено, натъпкано в кофа за боклук и с отрязана глава. За зверското убийство на 7-годишното момиченце е арестуван негов съсед - чеченец на 16 години. Той пристигнал във Виена преди години заедно със семейството си.Детето изчезнало миналата седмица от занималня, където си играело с останалите съученици. Според полицията то е било примамено от чеченеца, който живеел в съседство с апартамента на момиченцето. 

Там той отрязал главата на детето с 20-сантиметрово мачете, след което я опаковал в найлонова торба и изхвърлил в кофа за боклук заедно с
телцето. Пред полицията убиецът обяснил, че изпитвал гняв, който не бил насочен срещу детето, но трябвало да намери начин да се успокои, затова му отрязал главата. Двамата се били виждали и друг път, младежът даже черпел момиченцето със сладолед.

Според разследващите чеченският младеж бил добър ученик, който нямал допреди това проблеми със закона. Единственият му проблем бил, че не проявявал никакви чувства.

Превод: Блиц

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама