Намислете си желание сега и вижте кога ще се сбъдне!

25.05.2018 / 22:21 0

Всеки има поне едно желание, което би си намислил в този момент. Любопитни сме кога то ще се сбъдне и дали изобщо ще имаме повод за радост. Пред вас е колелото на желанията. Намислете си желание, след което изберете число от колелото, съветва Блиц. Какво се крие зад него?


1. Трябва да се освободите от някои неща, които стоят като пречка на пътя ви и тогава всичко ще се случи от само себе си. Концентрирайте мисълта си върху вашите ежедневни задачи, други цели, които сте си поставили. Вглъбяването в желанието ви, пречи то да се осъществи.2. Имайте търпение! Малко повече търпение и вашето желание ще се сбъдне.

3. За да постигнете целта си, трябва да излезете от вашата зона на комфорт. Не забравяйте, че животът е движение! А движението е успех!

4. Сигурни ли сте за желанието си? То ще се сбъдне, ако спрете да се съпротивлявате на съдбата!

5. След една седмица вашето желание ще бъде изпълнено.

6. Ще получите това, което искате, когато спрете да го желаете. Да, няма логика в това. Насочете енергията си в други положителни събития около вас.

7. Сбъдването на мечтаното от вас може и да се забави. Преразгледайте приоритетите си и отново помислете дали си заслужава да чакате. Може да попитате колелото на желанията за друго ваше желание.

8. Още малко! Очаквайте резултати!

9. Трябва да успокоите гордостта си, егото си и може би да говорите по-малко за това, което искате да ви се случи.

10. Вашето желание ще се сбъдне този месец.

11. Не се оплаквайте от съдбата. Вселената най-добре знае кое е най-доброто време, за да изпълни желанието ви.

12. Вашето желание може би вече се сбъдва, но вие не забелязвате. Стъпка по стъпка, някакви знаци, които не успявате да уловите и да задвижите нещата напред. Помислете.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама