Намислете си желание сега и вижте кога ще се сбъдне!

25.05.2018 / 22:21 0

Всеки има поне едно желание, което би си намислил в този момент. Любопитни сме кога то ще се сбъдне и дали изобщо ще имаме повод за радост. Пред вас е колелото на желанията. Намислете си желание, след което изберете число от колелото, съветва Блиц. Какво се крие зад него?


1. Трябва да се освободите от някои неща, които стоят като пречка на пътя ви и тогава всичко ще се случи от само себе си. Концентрирайте мисълта си върху вашите ежедневни задачи, други цели, които сте си поставили. Вглъбяването в желанието ви, пречи то да се осъществи.2. Имайте търпение! Малко повече търпение и вашето желание ще се сбъдне.

3. За да постигнете целта си, трябва да излезете от вашата зона на комфорт. Не забравяйте, че животът е движение! А движението е успех!

4. Сигурни ли сте за желанието си? То ще се сбъдне, ако спрете да се съпротивлявате на съдбата!

5. След една седмица вашето желание ще бъде изпълнено.

6. Ще получите това, което искате, когато спрете да го желаете. Да, няма логика в това. Насочете енергията си в други положителни събития около вас.

7. Сбъдването на мечтаното от вас може и да се забави. Преразгледайте приоритетите си и отново помислете дали си заслужава да чакате. Може да попитате колелото на желанията за друго ваше желание.

8. Още малко! Очаквайте резултати!

9. Трябва да успокоите гордостта си, егото си и може би да говорите по-малко за това, което искате да ви се случи.

10. Вашето желание ще се сбъдне този месец.

11. Не се оплаквайте от съдбата. Вселената най-добре знае кое е най-доброто време, за да изпълни желанието ви.

12. Вашето желание може би вече се сбъдва, но вие не забелязвате. Стъпка по стъпка, някакви знаци, които не успявате да уловите и да задвижите нещата напред. Помислете."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама