Нана се появи драматично в ефир без коса и направи огромно признание

13.01.2018 / 17:45 6

Красивата Нана Гладуиш, която отново бе диагностицирана с онкологично заболяване, се появи в ефира без дългите си руси коси. Водещата на съдебен спор обаче не се бе отчаяла от това, съобщава Блиц.

Нана не спира да показва огромна сила на духа. Тя се усмихна широко в ефир и дори се пошегува със себе си. "Сега съм като монах от манастира "Шаолин", но аз съм от "Маолин", каза водещата.

Блондинката призна, че през изминалите 6 месеца е носила коса, която не е нейна. Но е време да я свали и да бъде естествена. Гладуиш призна, че русите й дълги кичури и липсват, но скоро всичко ще е отново наред.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това увеличава риска от метастази на 100%, ХТ създава идеалната "метастатична среда". Мислете, а не се подвеждайте. Бивш онколог. 
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вчера една влиза с малко дете в ръцете в един магазин и застава до опашката. До  тука добре. Първия на опашката преди мен и дава предимство. До тука също добре. Касиерката също я подкани да я обслужи първа. И до тука добре. Момичето смутено писка нещо дето никой не разбра. Касиерката още по-смутено взе да търси това дето тя го искаше от съседната каса. Настана едно туткане не зелена , не сине ами не зна си каква кутия. Аз се светнах, че това може да е само цигари. На този преди мене му обяснявам, че се сетих , че пререждането ще е за цигари. Оня ама момичето е с малко дете, касиерката също яма редно беше да я обслужа. А викам им ви е не виждате ли къде е проблема казвам им ако иска да дойде с цяла детска градина пак ще ѝ дадем предимство, ама да иска цигари и предимство ми идва в повече при това с дете в ръце? Абе гьонсурати ако аз се прередя за шоколад ще ми дадете ли път? А как не видях един да се прережда за шоколад? Не мога да разбера кой ги еБе тия с цигарите? Моля ви кажете кой?
1
0
катя (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Доби ли си ,деби ли си не зная,зная само,че не искам да ти пожелая нейният път,но ти си го просиш откровенно!Чак когато влезеш в обувките на човек,минал по пътечката на борбата,чак тогава можеш да пишеш такива тъпотии!Само не зная дебил ли си се родил или тъпотията ти е придобита с времето!
4
0
БАЙ КОР (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кога ще "пукне" е Божа работа!Ама дано "пукне" след теб!
7
0
партизанин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Доби,застраховани няма,събуждайки се сутрин, си припомняй това.
0
16
Доби (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сори ама тая до една година ще пукне....!!!
23
1
Ко ? Да ! (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЖЕЛАЯ И УСПЕХ ВЪВ БОРБАТА С РАКА! СИЛНА Е ,ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ !
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама