Народът в „Орландовци” скочи срещу политиците!

16.06.2015 / 21:31 4

Липсата на политици, които да попитат хората от софийския квартал „Орландовци” какъв е проблемът им и да се опитат да помогнат, започна да стана основен за протестиращите. Те попитаха „Защо никой от тях не е дошъл при нас, нали ние им плащаме заплатите”.

На площада пред читалището в „Орландовци” има и хора от съседни софийски квартали, където проблемът с циганите също стои на дневен ред. Те смятат, че хората от малцинството се ползват от привилегии, които не са достъпни за българите, пише "Блиц". 

„Правили сме подписки срещу циганите, но никой не ни обръща внимание”, казват протестиращите пред камерата на Канал 3. Те посочиха, че арестуваните в момента цигани са изгонили собствениците на къщата, в която живеят и са се самонастанили там. 

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!              


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Armaga (преди 7 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Политиците, заедно с циганите и полицаите заслужават да бъдат затворени в газови камери (смъртно наказание), заради множеството престъпления, които са извършили срещу народа.
5
0
Fitness (преди 7 години)
Рейтинг: 128 | Одобрение: 33
добре са се ориентирали.. Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама