Насладете се на уникалния аромат на кафе Pellini във вашия офис, заведение, магазин или хотел

19.05.2019 / 21:45 0

Pellini е качествено италианско кафе, наложило се заради високото качество и богатия си аромат, както на българския пазар, така и в над 30 държави по света. Кафето е предпочитано от много хора, заради първокласните си вкусови качества и достъпната цена.

Модерната фабрика, която е във Верона, е основана през 1922 г., и задоволява и най-претенциозния вкус за качествено кафе.

Многобройните международни сертификати, които са издадени на компанията, са доказателство за качеството и безопасността на всички продукти на Pellini.

Всеки собственик на заведение, офис, магазин или хотел във Варна и региона може да се възползва от възможността да получи безплатно машина и да продава продуктите на Pellini.

За целта трябва да се свърже с регионалния представител за Варна, който ще намерите в симпатичното магазинче Coffee, Love, Fresh, намиращо се в района на Ботевата градинка - на ул. "Георги Бенковски" 41, или на телефон 0892 234441.

Там на място можете да опитате от огромното разнообразие на кафета - на зърна, мляно и на капсули. Сред видовете от ароматната и ободряваща напитка са  Pellini Gusto bar N1 Vellutato, Pellini Superiore, Pellini Top 100 % Арабика, Pellini Aroma Oro, Магнифика, органично био кафе, безкофеиново, Кремозо, Интензо и други.

Разнообразието е огромно и ще задоволи и най-изтънчения вкус на пристрастените към кадифената напитка.

За контакти: 
Адрес:
Варна, ул. "Георги Бенковски" 41

Телефон: 0892234441

www.pellinicaffe.bg

Последвайте Coffee Love Fresh във фейсбук, за да виждате всички промоции в менюто!

*рекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама