Настимир Ананиев: Паневропейската партия търси промяна в начина на правене на политика

14.03.2018 / 19:17 4

Паневропейската партия търси промяна в начина на правене на политика. Има много силен експертен екип, интересни хора, които се включват в нея. Това съобщи в предаването „Лице в лице” Настимир Ананиев, учредител на партията.

„Правенето на паневропейска партия показва, че има сили в Европа, които искат да запазят Европа единна и силна. Брекзит показа, че има проблем и въпросът е прави ли се равносметка къде е този проблем . Създаването на една такава партия, която ще има представителство в 28-те страни-членки, която ще работи за проевропейските ценности, която ще работи за една федерална Европа, която ще работи за една Европа на една скорост. Имаме нужда от това. Трябва в тази динамична геополитическа ситуация да знаем, че Европа е на правилното място. Мисля, че това е ключово и за България”, каза още Ананиев.

Той поясни, че това движение се учредява в момента, а българската партия ще бъде учредена през месец май. 

„До септември ще бъдат учредени още 10-12 партии и се надяваме до следващите избори за ЕП да имаме във всички европейски страни учредени партии, които да се явят на изборите”.

Изискването на ЕП, за да се създаде една парламентарна група са минимум 25 члена от 7 различни държави.

„Аз лично съм десен човек, трудно е да се каже какъв трябва да си. Изповядват се европейските ценности, което значи, че проектът е по-либерален, но някои от заложените програми, които в момента се пишат, са свързани с малък и среден бизнес, с равните възможности и това за мен са десни политики. Не искам да брандирам самото движение в едната или в другата посока”, коментира Ананиев.

Президентът е от Италия, вицепрезидентът е от Германия, млади хора, единият е на 26, другият е на 28 години. Те казват, че движението е прогресивно. В България няма такъв термин, поясни Ананиев.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Якошиба (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТОЯ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОЯ-КАКВО ХУБАВО ИМЕ ИМА ТАЯ УГОЕНА СВИНЯ НАСТИМИР-В ПРЕВОД ОТ АНГЛИЙСКИ НАСТИ -ГНУСЕН ГАДЕН
3
0
Yann (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24074 | Одобрение: 10479
БАЙ ХОЙ е абсолютно прав! Нямам какво да добавя. Поздравления за поста.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
4
1
БАЙ ХОЙ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
и какво пише в гуглето : Историята на Паневропейския съюз е тясно свързана с имената на две бележити личности – нейния основател граф Ричард Николаус Куденхов Калерги (1894-1972) и неговия наследник като международен президент (до 2004) д-р Ото фон Хабсбург (1912-2011).  .....Унищожението на европейците.... същност на плана Калерги : В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит..****.Европейската наградата „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред тези наградени с такава награда са Ангела Меркел и Херман Ван Ромпой **** :woot:
5
0
тоя (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТОЯ Е НАЙ -ГОЛМИЯ ПЕДАЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ..АКО ЗНАЕ КОЛКО ШОФЬОРИ ГО ПСУВАТ НА ЖЕНСКИТЕ МУ РОДНИНИ ,ГЪЗЪТ МУ ЩЕ УМРЕ ОТ ЯД...:devil::devil:Болест
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама