php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Националната информационна система: 63 са новите случаи с COVID-19 у нас, петима са починалите

06.07.2020 / 00:37 1

 

снимка: Булфото

63 са новите случаи с COVID-19 през последното денонощие, което е със 117 случая по-малко от вчера. PCR тестовете, направени за изминалите 24 часа, са 923. Това показва Националната информационна система.

Най-много заразени са в София - 23, следва Кюстендил - 9, по пет са в Пазарджик, Пловдив и Благоевград, 4 са в Смолян.

Към момента у нас са потвърдени общо 5 740 случая на новия коронавирус, като 2 579 от тях са активни. Излекуваните лица са 2 915. От тях 17 са регистрирани през последното денонощие.

В лечебни заведения за болнична помощ се намират 458 пациенти с доказана коронавирусна инфекция. 28 от тях са настанени в интензивни структури.

За последните 24 часа има 5 починали с коронавирус показва информацията на  Националната информационна система.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
читател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1731 | Одобрение: 366
Петли, ще си позволя да Ви поправя. Съобщението на НИС гласи; " 63 са положителните тестове за КОВИД 19, а направените тестове са 923". Никъде не се говори за ЗАРАЗЕНИ ХОРА. Известно е че на един човек се правят няколко теста (средно 3 бр.), тоест, хората заразени с коронавирус са много по-малко, т. к. ако един човек е наистина заразен, то неговите 3 теста биха били положителни, а този при когото има 1 положителен и 2 отрицателни, логочно да не е заразен. И в двата случая, с манипулативна цел ЩАБЪТ включва всичките положителни тестове в статистиката и така бройката нараства , което е и целта на манипулацията. От друга страна тестването на населението не е на случаен принцип, а целенасочено в огнища на заразата, което не дава реална представа за разпространението на вирусът. Това се прави съзнателно за да се оправдаят рестриктивните мерки и сплаши населението.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik