Най-голямата загадка в “Сървайвър”: Гаджета ли са Цецо и Ермина?

09.05.2023 / 21:31 1

кадри bTV

Редактор: Веселин Златков

След скорошният обрат в “Сървайвър”, при който най-силната коалиция се разпадна, въпросът, който си задават зрителите и участниците в играта е един и същ: Гаджета ли са Цецо и Ермина? Двамата са неразделни, буквално залепени един за друг във финалния етап на играта и именно те бяха в основата на изгонването на Павел и разбиването на петорния съюз между тях, него, Едис и Геновева.

Въпросът се коментира активно както в лагера на племето, така и на Острова на отшелника, където са Благо и Мария. Джизъса беше най-категоричен в оценката си и от висотата на опита си заяви твърдо, че двамата “войни” са си вече двойка.

Инфлуенсърката Мария се опита да спори с него по въпроса, но с малък успех. Най-смешният неин довод за Благой беше, че Цецо си има сериозна приятелка в цивилизацията.

Футболистът със знаменит любовен живот просто се изсмя на тази информация. Той обясни на младата инфлуенсърка, че щом млад мъж и жена спят прегърнати, постоянно са заедно и се прегръщат и целуват, няма как да са само приятели. Мария успя само да отбележи, че никой не е видял целувка между Емрина и Цецо.

Татяна и Геновева също коментираха насаме ситуацията. Тук Татяна беше крайно възмутена, че Цветелин има гадже извън играта, ако се държи така с младата студентка. Геновева пък, която заяви, че вече не вярва на никого в играта, освен на Едис, не си даде много зор да я разубеждава.

Верният отговор на големия въпрос обаче си остава неясен. Цецо хвърли голяма бомба, като спечели голяма награда - храна от световна верига и разходка в Санто Доминго, столицата на Домениканската република. Той имаше право да избере още двама, с която да сподели приза и взе със себе си Дани и Татяна.

Даже водещият Ваня Джаферович се шокира и директно попита защо не споделя благините с Ермина. “Е, защо Ермина?!”, попита уж изненадан Цецо. Това или беше хитър блъф, координиран с хитрата студентка, или наистина той наистина само играе на истинска близост с нея. При всики случаи, физиономията на Ермина беше доста кисела.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
село варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19394 | Одобрение: -321
Да и се чуди човек на акъла защо се е хванала с тоя калайджия.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама