Най-очакваното събитие е факт! Ресторант "Parmy - Морска градина" отваря широко врати

12.05.2022 / 08:30 0

Събитието, което цяла Варна очаква от толкова време, е вече факт! Ресторант "Parmy - Морска градина" отваря широко врати! Очакват Ви спокойната обстановка на лятната градина и прелестната морска панорама - истинска семейна идилия, в която да се потопите и насладите на храната си.

Ресторантът Ви посреща с изцяло ново меню, което ще Ви отведе на вълнуващо пътешествие из родната и средиземноморската кухня. Всеки ден различно и разнообразно дневно и обедно меню, с продукти от сутрешния пазар, специално подбрани с отношение към безупречното качество.

Разбира се, няма как да не споменем и божествените домашни десерти, торти и занаятчийски италиански сладолед - всички приготвени от майстор сладкарите на Sweet Parmy, които ще покорят сърцето и небцето Ви.

Тези от Вас, които все още се притесняват от публични места с много хора, могат да бъдат напълно спокойни - градината е просторна, а масите са разположени на голямо разстояние една от друга, което осигурява необходимото пространство за Вашето пълно спокойствие и комфорт.

Паркирането във Варна и особено в рамките на Морската градина винаги е представлявало голям казус за решаване, но от Parmy са се погрижили за всичко - ресторантът разполага с голям паркинг, който е напълно безплатен.

Ресторант Parmy е перфектният избор за едно незабравимо лятно изживяване с любимите хора, наслаждавайки се на уникална кухня и прекрасната атмосфера на Морската градина.

За контакти:

www.parmy.bg

Ресторант "Парми: Телефон за резервации - 088 766 0696

Ресторант "Парми" във фейсбук 

"Парми кетъринг": Телефон за резервации - 088 777 1173

"Парми кетъринг" във фейсбук

Sweet Parmy: Телефон за резервации - 088 777 1173

Sweet Parmy във фейсбук

 

 

 

 

*реклама

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама