Най-жестокият тест, който разкрива дали се крие звяр във вас! Избери от 1 до 7 за 5 секунди!

27.07.2015 / 15:41 2

Този тест е разработен от американски психолози, съвместно с учени, за установяването на бизнесмени, способни да отстранят конкурентите си. Според създателите на теста, той е точен до 90-95% и към хора, които не се занимават с бизнес.

 

Изберете едно от изображенията в рамките на 5 секунди.

 

 

 

1 — Вие сте достатъчно жестоки, но при това и внимателни . В постъпките си винаги се водите от съвестта. В случай на самоотбрана, може да убиете, за да се защитите.
2 — Вие сте наистина безмилостни. Не ви измъчва съвестта. Вие ще направите всичко, за да осъществите желанията си. Би било точно да се каже, че вашето лично и финансово благополучие е по-важно от здравето и щастието на останалите.
3 — При вас всичко е просто – вие не сте способни на убийство. Единствено по непредпазливост.
4 — Вие имате висок интелект. Нивото ви на IQ може да достигне 145, което се смята за гениалност. Серийният убиец Едмънт Кемпер с IQ, 150 сега сътрудничи на полицията. Вие може да убиете човек, но само в състояние на афект.

5 — Вие не може да се наречете жестоки. Отношението ви към живота се определя като порядъчно и имате хуманни принципи. Не сте способни на убийство.
6 — Може да извършите престъпление заради удоволствието от това. Убийството може да стане начин за удовлетворяване на нуждите ви. Виждате жертвата си като обект, който да ви достави наслада. „
 
7 — Материалната и лична изгода биха могли да са основните мотиви за убийство при вас. Този тип личности в повечето случаи са жени, които използват отровата като свое оръжие.
Инфо: dunavmost.bg


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
dikra (преди 4 години)
Рейтинг: 87 | Одобрение: 17
Глупости  !!!!!!!!!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама