Не, там не трябва да се паркира! Но във Варна е толкова задръстено с коли, че просто няма къде другаде

25.10.2016 / 14:46 23

Всеки ден варненци се натъкват на какви ли не случаи на безобразно или дори абсурдно паркиране. Причината за това е до болка ясна – тройната комбинация от много коли, малко паркоместа и само два „паяка“, които на преместват тези, кои пречат най-много.

Ето така видяхме подредени три коли на улицата пред ВВМУ „Никола Вапцаров“ днес, но гледката си е обичайна на това. Да си оставиш колата в средата на завоя в случая не опит да се направиш на интересен или нещо подобно. Просто това е едно от малкото свободни места, където може да се спре в тази част на Варна. Рискът, който следва от нарушаването на правилата, явно не е твърде голям. Както споменахме и по-горе, „паяците“ в града си остават само два, а доста често се повреждат.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43810 | Одобрение: -1915
До курортна поликлиника свободни парко места бол, ама трябва да се върви, НАЛИ мързели ???
2
8
Loshiq (преди 3 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
На 99% от коментиращите, колите нито им пречат нито даже минават от там. Но важното в българския манталитет е да направим мръсно на другите. После ревем защо у нас не е като в Европа. Ами много просто. Европейците нямаше да плюят по съгражданите си, а щяха да кажат вкупом на оправляващите. Виждате ли колко много коли има спрели в нарушение. Значи трябва да се изградят паркинги там. Стига кмета са е крил зад изкуствено разпалваната война между шофьори и пешеходци. А да се хване и да реши проблемите.
23
3
khm (преди 3 години)
Рейтинг: 43087 | Одобрение: 16252
Варненец, нали ги виждаш, те като слизат по мизерните капани на плажа се опитват вътре с колите да влязат, ти мислиш, че ще се прежалят да паркират на няколкостотин метра.
15
2
Wing (преди 3 години)
Рейтинг: 2243 | Одобрение: 818
Малко по-напред до спортна зала нямаше ли платен паркинг?
12
7
khm (преди 3 години)
Рейтинг: 43087 | Одобрение: 16252
Разбира се, че е фрашкана Варна с коли. Я погледнете всяка втора кола с каква регистрация е! Ако се разкарат всички селяндури, които са си регистрирали колите другаде ама пълнят варненските улици, ще стане много по-добре. Ама са хитрички нали, да не плащат данък тук, а да карат тук. Аман вече.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама