Не чакай да се случи! Застраховката Best Doctors чрез "Мусала Иншурънс Брокер" ви дава най-доброто лечение в цял свят срещу 1,22 лв. на ден

08.12.2019 / 17:55 0

Каквото и да се случва в нашия живот, по-голямо богатство от здравето няма! Народът е казал, че пари в кесия радват, ако здрав ги харчиш, и че здравето е най-големият имот. Но е вярно и друго - здравето се цени най-много, когато се загуби. Затова не трябва да чакаме нещо да ни се случи и чак тогава да търсим път към оздравяване.

"Мусала Иншурънс Брокер" ни предоставя отлично решение с доказан на световния пазар продукт - застраховката Best Doctors. Тя е по-особена с това, че целта й не е да Ви обезщети със сума пари, а да ви помогне да се възстановите и да бъдете отново здрави. Тя ще поеме всички разходи и ще Ви осигури възможността да се лекувате в най-добрите специализирани болници в която и да е точка на света. Реално, това е застраховката, която би могла да предотврати фатален край и да спаси застрахования.

С Best Doctors ще получите второ лекарско мнение от едни от най-добрите специалисти в света, като ще ви бъдат поети необходимите разходи за получаването му, както и за организиране на последващо лечение в чужбина.

Към всеки случай се подхожда индивидуално и на клиента се препоръчват до 3 най-подходящи болници в чужбина, според поставената му диагноза. Много е важно да се отбележи, че ще бъде осигурен както застрахованият, така и един придружител. 

Медицинската организация Best Doctors е основана през 1989 г. от професори в Harvard Medical School. Има близо 30 милиона клиенти в повече от 30 държави, като притежава глобална база данни с 50 000 лекари с над 430 области на специализация.

Срещу само 1,22 лева на ден компанията ви предоставя уникални услуги, сред които:
- Извършване на прегледи от лекари в цял свят, които са утвърдени специалисти в своята област

- Покриване на разходите за лечение до 2 млн. лева за една застрахователна година и до 4 млн. лева за целия период

- Лечение или хирургична намеса в специализирани лечебни заведения в цял свят

- Второ лекарско мнение по поставена диагноза за включените в покритието заболявания

- Организиране на пътуването и настаняването в чуждестранна болница

- Покриване на разходите за пътуване и настаняване на застрахования и един придружител

- Покриване на разходите за репатриране на тленни останки на застрахования

- 200 лева на ден докато не работите

- 100 000 лева за лекарства

- Превод и обяснение на медицински документи

- Дневни пари за болничен престой – 100 евро на ден за целия период на хоспитализацията

- Непрекъсната консултация и съдействие


Сред заболяванията и нуждите, за които се покриват разходи, са:
- Онкологично заболяване
- Трансплантация на органи
- Байпас на коронарната артерия
- Смяна на сърдечната клапа
- Неврохирургия
- Трансплантация на костен мозък

Застраховката може да бъде индивидуална, семейна (включени свързани лица) или групова. Тя се сключва на физически лица на възраст до 64 навършени години. Заплащането е на месечна база като при предплащане ползвате отстъпки.

Застраховката се сключва в офисите на Mussala Insurance broker, които са на Ваше разположение в цялата страна. Вижте къде - ТУК!

При получаване на неблагоприятна диагноза можете да се свържете с компанията, след което ще бъдете свързани с квалифицирани лекари, които ще отворят досие за Вашия случай и ще препратят информацията на Best Doctors. Представители на Best Doctors ще се свържат с Вас на български език и ще ви обяснят следващите стъпки.

Сключете Вашата полица до 30 април 2020 г. и получете подарък Smart гривна. Доведете приятел и получете една месечна индивидуална вноска БЕЗПЛАТНО.

Best Doctors няма аналог! Така че - НЕ ЧАКАЙ ДА СЕ СЛУЧИ, а избери тази застраховка за своето здраве!

Компанията "Mussala Insurance Broker" е създадена през 2007 г. и се менажира от хора с дългогодишен опит в сферата на застраховането. Веруюто им е, че застраховането не е акт, а процес, в който клиентите им имат на разположение своя доверен застрахователен брокер. Сред предлаганите продукти на компанията са: имуществени застраховки, автомобилни застраховки, застраховки на отговорности, лични застраховки, транспортни застраховки, селскостопански застраховки, застраховки финансови рискове, застраховки „Живот” и други.

За контакти:
Централен офис: Варна, бул. "Владислав Варненчик" №55, ет. 6
Телефон: 052/610 854, 052/630 745, денонощен телефон: - 0882 922 222
Телефон на потребителя: 0700 89 070
www.mussalains.com
"Мусала Иншуранс Брокер" във Фейсбук

* рекламаСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама