Не е установено наличие на мазни петна от разливи на нефтопродукти след обход с катер от Варна до Албена

13.04.2019 / 14:54 3

Снимка: Булфото, архив

Не е установено наличие на мазни петна от разливи на нефтопродукти след обход с катер от Варна до Албена, съобщават от пресцентъра на Басейнова дирекция.

Оглед на морската вода с катер е извършена от Басейнова дирекция „Черноморски район“, Морска администрация – Варна и Регионалната лаборатория към Изпълнителната агенция по околна среда след подадени сигнали за нефтено замърсяване на плажните ивици по северното Черноморие, пише novini.bg.

При обход на акваторията от Варна до к.к. „Албена“ в морето не са констатирани замърсявания. Морските води са с естествен цвят, без опалесценция. На 10 и 11 април са извършени съвместни проверки на плажните ивици във Варна, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, Кранево, к.к. „Албена“, Каварна и Шабла. Констатирано е замърсяване на плажната ивица с нефтопродукти от хотел в к.к. „Албена” до устието на река Краневска. Не е установен брегови източник на замърсяване.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67123 | Одобрение: -46617
1
4
РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4577 | Одобрение: -10418
Всичко е перфектно и делфините също смятат така! Този последния най-вече. 
ОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
0
3
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67123 | Одобрение: -46617
Бил съм на лекции в сградата на ХЕИ. Виждал съм ги как работят, даже един от работещите там се опитваше да ме убеди, че концентрацията на coli във водата било в рамките на нормата, че даже и по-малко. Там е една хранилка, стоят, преподават доста синекурни дисциплини, а когато капне някой подкуп, се приема радушно.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама