Не ходете натам: 5 места във Варна са опасни за живота ви

19.11.2023 / 13:55 2

Булфото

Много варненци решиха, че бедствието е отминало и тръгнаха насам натам из града.

Голяма част са излезли просто да поснимат, за да се похвалят в социалната мрежа.

Така обаче рискуват собствения си живот, защото в града все още бушува силен вятър, а много дървета са на косъм да паднат.

Кметът Благомир Коцев призова да не се ходи на 5 места:

Ето какво написа:

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Община Варна призовава настойчиво гражданите и гостите на града да не посещават следните места на територията на общината:

Морска градина

Района южно от паркинга на Морска гара (Вълнолома)

Аспарухов парк

Буните (Първа до Четвърта)

Пристанище "Карантината"

Местата и обектите са опасни за живота и здравето на хората. Аварийни екипи извършват почистване и обезопасяване и координират с Общинска полиция за спазване на ограничителния режим. Режимът ще продължи 48 часа.

Очаквайте подробности.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Серж (преди 1 седмица)
Рейтинг: 126831 | Одобрение: 23351
Така е. Ние се хванахме трима души и изрязахме клоните на една джанка, дето дерат по стената на блока. Отнесохме ги до казаните и се прибрахме доволни. На другия ден цъфнал някакъв инспетКУР от общината да разпитва, кой е отрязъл клоните за да го глоби! А иначе в кметството имаме поне пет молби да дойдат и да я окастрят защото съсипа мазилката а изолацшята...Болест
5
3
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 306678 | Одобрение: 45218
Преди десетина дни по инициатива на тъщата и кмета на кв.  „Победа” занесах резачка и опрасках  стари дървета и изгнили клони зад блока в който живее .....Дойдоха и помагачи и дружно изхвърлихме гнилоча до казаните.....От другия блок отсреща  и случайни пешаци ни гледаха с интерес и сигурно са си мислили, че нещо не сме добре с акъла.....Българинът така е устроен, че вътре апартамента ще го стегне и обзаведе по последна дума на модата, но няма да си мръдне пръстта за отвънка.....Има доста опасни дървета, но не правим нищо за да бъдат премахнати......На една шахта бяха свили капака, а аз набутах вътре една стара гума.....Разпитах, но никой не знаеше телефон на който гражданите да звънят за нередности от този род....Това е другата причина за безхаберието и се сещаме за проблема когато дървото ни падне на главите......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама