Не си играйте със съдбата! През 2016 Водолей ще има...а, Риби ги очаква ...

20.02.2016 / 22:04 2

През 2016. г., според думите на Сюзън Милър, един от водещите световни астролози, всеки знак трябва да бъде наясно с някои ключови възможности.

Овен

Това е годината, в която най-накрая трябва редовно да ходите на фитнес или да тичате За лицата, родени в този знак, 2016г. е идеална да се посветят на своето здраве и да се приведат във формата, която желаят. Ако имате здравословни проблеми, решете ги до септември. Представителите на този знак, през втората половина на годината, ще получат семейни оферти. Това ще бъде страхотна година за постигане на поставените цели.

Телец

За Телците през 2016г. е сигурно, че тази година ще бъде под знака на любовта. Ако сте женени, вашата любов ще стане по-силна и по-дълбока.

Близнаци

Тази година е идеална за ремонт, но и за намиране на нова къща или апартамент. След 9 септември ви очаква напредък в любовен план. Този знак може да очаква голяма подкрепа от семейството.

Рак

Раците ще започнат да комуникират по съвсем нов начин. Ако се чудите какво означава това, Сюзън дава ясни примери: Например, ако работите с писмени доклади в една фирма, през годината от вас ще се изисква да работите нещо съвсем друго. Първата половина на годината е във фокуса на работата, а втората в центъра на семейството.

Лъв

Тази година ще ви донесе много пари, но не трябва да очаквате това да се случи от само себе си - търсете увеличение на заплата! Тази година е най-добрия период да спечелите повече пари, така че е важно да бъдете активни в работата.

Дева

Когато става въпрос за момичета Деви, тази година е посветена на активен социален живот и движение. Акцентирайте върху запознаване с нови хора, защото тази година ще ви донесе познанства с важни и влиятелни личности. Трябва да сте готови да приемате нови хора в живота си и да имате готов отговор, когато ви попитат нещо...

Везни

За Везните е решаваща втората половина на годината, когато ще съберат всички кубчета. Ако сте чакали нещата да тръгнат на добре, Сюзън препоръчва само да продължите и да бъдете позитивни, тъй като през втората половини на годината животът ви ще стане по-добър от всякога.

Скорпион

Тази година ще бъде отлична за започване на невероятни приятелства. Скорпионите предпочитат да си останат вкъщи, но 2016г. ще бъде година на богат социален живот. През втората половина ще се отървете от всички ненужни неща в живота си.

Стрелец

През тази година Стрелците

ще положат основите за по-добро бъдеще. Тази година ви очаква голям напредък в кариерата, ако върху този аспект от живота се фокусирате до 9 септември, а след това фокусът ще се измести в любовен план.

Козирог

Козирогът тази година има отлична възможност да поработи върху образованието си, с възможност за безплатен семестър или стипендия. Ако искате да запишете магистърска или докторска степен, тази година е добра за това. Ако не искате да продължите с образование, 2016г. е подходяща да отидете на някое пътуване от мечтите си.

Водолей

За Водолеите тази година означава "пари, пари, пари"! Но под пари, не става въпрос за увеличение на заплатата, а за неща като изгодни кредити или печалба от игри на късмета.

Риби

Когато става въпрос за Рибата, това е година за брак. Ако нямате връзка, фокусирайте се върху постигането на качествени бизнес отношения. През втората половина на годината, ви очаква приток на пари и странични проекти. 

 

За жената"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Милена (преди 4 години)
Рейтинг: 147 | Одобрение: 17
Айде бе, откога ги чакам тея пари..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама