Недевски: Гешев е октоподът на Борисов, докато е на власт, Борисов ще командва

08.06.2021 / 20:21 5

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър Телевизия 7/8

Пред Съдебната палата в центъра на столицата, където от вчера беше разположен палатков лагер, продължава протеста. Инициатори са протестиращи граждани от "Гора България", майките от "Системата ни убива", граждански сдружения и организации, също така и от партиите извън статуквото. Исканията са ясни - оставка на главния прокурор Иван Гешев, която беше едно от исканията на протеста от миналото лято и се явява стъпка към така очакваната и належаща реформа на съдената система в България.

Всички помним каква сила беше палатковият лагер на "Орлов мост", нядявам се тази сила да се пренесе и тук. Аз призовавам абсолютно всички симпатизанти на абсолютно всички политически организации и формации, които миналото лято се борихме срещу Борисов, да продължим с борбата срещу Гешев, защото Гешев е октоподът на Борисов, ако си мислиме, че Борисов е махнат от влас, то не, ние се заблуждаваме. Да, неговата власт е ограничена, но докато Гешев е тука, Борисов си командва все още. Гешев трябва да бъде изметен от прокуратурата, заяви за "Студио хъ" в "Телевизия 7/8" Петър Недевски от протеста. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Гешев, скоро стана главен прокурор, дори има одобрението на Филчев, което не е малко, но да стане октопод или да развие мафиотска организация му е много раничко, а и не е по неговите сили.
1
6
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 70444 | Одобрение: -3466
"Всички помним каква сила беше палатковият лагер на "Орлов мост"". Всички помним какъв ташак бяха всички палаткови лагери , с по един дежурен наркоман през нощта, другите отиват по къщята на топличко да спят и на сутринта пак се връщат да крякат. Дейба и нещастниците.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама