Нелеп инцидент! Румънски тираджия обърка скоростите и се катурна в канавка

25.10.2017 / 10:59 1

Снимка Булнюз
Нелеп инцидент е станал на международен път Е-79 край Враца, видя само екип на BulNews.bg. Румънски тираджия затвърди общоприетото схващане за шофьорските умения на жителите на северната ни съседка, като обърка предавките и се катурна в канавка.


Трагикомичната случка е станала при бензиностанция „Ромпетрол“ на изхода от града в посока Мездра. Румънски шофьор на влекач „Скания“ с цистерна спрял в дясно на платното, за да си напазарува от магазинчето обекта. Когато тръгнал да се включва в движението по натовареното шосе изчакал да пропусне движещите се по пътя с предимство коли. При тръгване обаче, вместо да включи на първа скорост, той дал задна. Огромната машина тръгнала назад и се изсипала в канавката, в която се отводнява пътното платно.

На мястото е дошъл екип на полицията, който обезопасил участъка, за да не се удари някой в камиона. Очаква се да пристигне специализирана техника и цистерната да бъде изтеглена. Докато трае операцията движението в района ще бъде затруднено, затова съветваме шофьорите да карат с повишено внимание.
Положителното в нелепия инцидент е, че в следващите няколко часа камерата на КАТ няма да може да снима за превишена скорост, тъй като цистерната се намира точно пред нея.  "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Loshiq (преди 2 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
На тази опашата лъжа, само нашите ченгета могат да се хванат.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама