Немо - за всеки по всяко време

18.01.2019 / 10:00 0

Когато в мириса на варненското море се влее уханието на вкусна храна, това означава, че си открил ресторант "Немо" на Морска гара. И само си представи - зима е, а ти си на топло и уютно, просторно и светло място, където те посрещат и настаняват с усмивка, докато вълните се разбиват "в краката ти". Точно такова е усещането в новия "Немо", който без значение от сезона, с неповторимата си гледка, храна за всеки вкус и обслужване на ниво, ти дава завършено изживяване за всички сетива. 

Традиционният до сега рибен ресторант, освен че е на ново място, вече е и с разширено меню, като запазва оригиналните си рибни и морски рецепти, но в предложенията си добавя още най-доброто от италианската кухня, както и екзотиката на бразилския грил. Суши шедьоврите, измайсторени от голямата градска нинджа Борислав Неделин, разбира се също заемат главно място сред предложенията на "Немо". 

"Немо" се ражда през 2005 г, като концептуален ресторант, който предлага меню от черноморска риба по стари рибарски рецепти, използвайки винаги пресни продукти, изкупени от местните рибари. Години наред ресторантът е синоним на вкусна и прясна морска храна. През лятото на 2018 г., "Немо" предприема следващата стъпка - да се премести до морето. 

Така се сдобива с новия си дом на Морска гара. Просторен, решен в светли средиземноморски тонове и с дизайнерски интериор, "Немо" разширява и менюто си, в което вече предлага различни стилове кухни - от рибните рецепти, с който винаги е бил известен, през екзотичните стриди и суши, до класическите италиански пица и паста, а не на последно място и месо, печено на бразилски грил. Освен това менюто е в различни ценови категории и така "Немо" се превръща в място за всеки по всяко време. 

Освен за обяд с приятели, вечеря със семейството или романтична среща, "Немо" е чудесно място и за коктейли, сватби и други събития от голям мащаб. С капацитет от 150 места, паркинг и панорамна гледка към морския варненски залез, "Немо" е уникален през всеки сезон.  

Телефон за резервации: 0888 033 150

https://www.facebook.com/nemo.port.varna/

 

*публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама