Нервите на една майка от Варна не издържаха: Ало, общинарите, свършете си работата докрай, ние не сме балами!

15.06.2016 / 17:43 11

Нервите на една майка от Варна с малко дете не издържаха. След като търпението й, а и силите й се изчерпиха, тя отправи чрез редакцията на „Петел” гневно писмо до общинската власт в града.

„Възмутена съм, възмутена от това, че уж общината е инвестирала пари в специални асансьори в подлезите, а реално не могат да се ползват от никого! Става въпрос за подлеза до спирка „Свети Никола”. Там е невъзможно нито майка с количка, нито човек с увреждане да се възползва от иначе инсталирания за тази цел асансьор. Всичко е заблуда! Вместо да се свърши работата до край, по платформата са сложени т.нар. „свински опашки”, които не позволяват използването на съоръжението, което е монтирано миналата есен.

Затова искам най-учтиво да помоля: Скъпи общинари, свършете си докрай работата, защото ни омръзна да ни правите на балами. А ние майките и хората с инвалидни колички чакаме някой да ни помогне или просто се впускаме в приключение за слизане и качване по стълбите на подлеза като същевременно се молим да не изтървем децата ни”, завършва емоционалния си призив жената.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
янка димовски (преди 5 години)
Рейтинг: 801 | Одобрение: 126
тАКА е навсякъде...днес точно на сп.Партиарха /от двете страни/ видях прасешките опашки....а иначе "str                " не е прав,защото подлезите се затварят в 22ч.,така че не това е проблема...и наистина -дадоха се едни пари,а самите подлези за без осветление и т.н.,при най-малкия дъжд се пълнят до колене с вода,да не говорим за базар Левски-до тавана с вода...за какво са тези съоражения,щом като хората в нужда не могат да ги ползват?!?!?Ама ЛИНИИТЕ НА КМЕТА СИ ВЪРВЯТ ,НАЛИ?!?!?!?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik