Невероятната история за изгубеното портмоне на Зорница от София

23.01.2015 / 23:36 2

"Днес вярата ми в доброто, в човечеството и в световния мир се затвърди и удвои рязко, силно и напълно неочаквано", написа режисьорката Зорница София Попганчева във Фейсбук.

"Към 9 сутринта открих, че ми е изчезнало портмонето. В 9.30 тръгнах по пътя си от снощи към Халите, където последно вадих портмонето, за да купя торта и свещички. Пътьом надзърнах в 10 боклуджийски кофи, с надежда поне някой да се е смилил и да го е изхвърлил след като вземе парите. Почти бръкнах в едната кофа. Контингентът по улиците в този район поставяше вярата ми в добрия край на изпитание.

Наум вече организирах вадене на документи, карти и т.н., докато стигнах Халите. Там - на трите щанда за сувенири, три разкошни жени ми подадоха листче с опис на съдържанието на портмонето ми, което сами са направили за да не би от полицията да ми изчезне нещо. Листчето ме шашна, особено редът за "59" стотинки. Значи: извадени, преброени, описани и върнати на място заедно с останалите 264 лв., документи, членски карти и детска снимка. В 3 РПУ пък срещнах най-усмихнатия полицай. Беше една идея по-доволен от мен, че са ми намерили портмонето. Върнах се при жените да ги почерпя и да ги уверя, че листчето им е за рамка. Картина е", разказа историята си режисьорката, която проби в киното с филма "Мила от Марс", пише Марица.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
karikatura (преди 6 години)
Рейтинг: 449 | Одобрение: 144
Браво намират се още такива честни хора.
Рисувам карикатура по снимка За повече информация
22
0
zakluch (преди 6 години)
Рейтинг: 30781 | Одобрение: 5691
Евала! Знам си аз, че добротата ще ни спаси! Знам и вярвам в доброто! Трябва да повяравме всички! Всеки ден поне по 1 добро дело ищ е заспят нещата
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама