Невиждано зверство! Мъж отряза ушите на кучето си, качи снимки във Фейсбук! Ето какво написа

27.03.2015 / 11:19 9

Потресаващи снимки на окървавено куче - болонка с отрязани уши изпратиха в редакцията на struma.com, читатели. Собственикът на кучето, млад благоевградчанин Б. Х., написал отдолу: "Нищо му няма" - в отговор на многобройните упреци за действията му. Снимките са ужасяващи. Младежът, който е направил това, позира в социалната мрежа, полугол с нацупени устни като мадама.

След отправени му забележки, той изтри снимките, но те вече бяха споделени от стотици потребители. Гледката е шокирща!. Още едно доказателство за масовото полудяване на младежите и безграничната им агресия. За съжаление, явно уплашен, благоевградчинът изтри целия си профил, знаем името му, имаме снимката му и ще го подадем на полицията, заканиха се хората.

Подобно нещо не може да ни остави равнодушни. "Нищо му няма" - ако на теб ти отрежат ушите, дали няма да ти има "нищо", изрод такъв?, това питат хората, видели потресаващите снимки. На една от тях се виждала ръката на злосторника, който не само, че е направил това, но е искал и да увековечи "добрата си работа".

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
kris (преди 8 години)
Рейтинг: 327139 | Одобрение: 50919
и всички останали израстъци.......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
0
varnas0und (преди 8 години)
Рейтинг: 265 | Одобрение: 135
Изрод, след изрод ...
Паулу Коелю

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама