New Zealand Herald: Коя е тази "българка в лилаво", заподозряна в най-мистериозното отвличане на дете в света

05.11.2017 / 09:13 4

Коя е загадъчната "българка в лилаво", за която вчера Дейли Мейл пише, че е издирвана из цяла Европа като основен заподозрян за отвличането на малката Мади и защо се появи цели десет години след отвличането, при положение, че свидетелката г-жа Мурат я споменава още в деня след като то се случило през 2007 г. , пише New Zealand Herald., цитирани от Блиц. Може ли да се каже, че става дума за политика?

Със сигурност, при положение, че разследването стана повод за напрежение още по времето на Дейвид Камерън с португалската страна, където е станало отвличането и чиято полиция също разследва. Затлачването на това десетгодишно разследване идва и в момент, когато г-жа Тереза Мей трябва да обясни защо толкова много милиони паунда и безбройни часове полицейско време и ресурси са били похарчени безсмислено във времето, когато тя е била вътрешен министър за нещо, приключило толкова безславно. Издирването на малката Мади и има и име - Operation Grange.

Все повече то става синоним на провал.  Появата на "българката в лилаво" изглежда още по-несериозно, при положение, че от деня на отвличането никой не си е направил труда да разследва или поне да разпита отново (поне за да може да елиминира евентуална съпричастност) най-близките на детето - родителите и "Tapas Seven", както са познати приятелите, с които те са вечеряли, докато Мади е била сама в стаята си.

В Прая да Луз в Португалия, където е станало отвличането, посрещат новината за продължаването на Operation Grange с още шест месеца с малко ентусиазъм. Според Пол Лъкман от англоезичния вестник The Portugal News: "В началото го имаше това арогантно отношение от страна на английските разследващи: "Ще дойдем и ще ви покажем как се води разследване". Е, всички видяхме резултата." Освен ако тази "Жена в лилаво" не бъде открита през идните пет месеца, краят на Operation Grange идва. Въпреки епизодичните усилия, случаят на Мадлин Маккан, една от най-натрапчивите мистерии на нашето съвремие, ще си остане един провал.


 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
zmey (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
англичаните се сродяват и ебът от векове.за това са мутанти.пример принц чарлз/красавец
0
1
Tullamore Dew (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пол Лъкман е пич; арогантността на британските педали е заложена в ДНК-то им. Точно за това, следите от 'участията' им по света се виждат с невъоръжено око. Колкото до Тереза Мей..., без значение от постовете, които заема, винаги ще изглежда като 'момиче', което трудно би локализирало хуй с размерите на прът за овчарски скок.
12
0
България (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И как разбраха , че е българка?- по лилавите дрехи , по физиономията или по какво. И десет години нищо не се спомена за българка сега изведнъж хоп и ще търсим жената българка в лилаво. Глупости.
11
1
якошиба (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
е това са гадните английски педали като нещо не им върви дай да очерним българите и в случая с някаква измислена жена българка
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама