Нидерландия прие резолюция против присъединяването на Румъния и България към Шенген

21.10.2022 / 10:02 3

Кадър Блу марс

Часове след изказването на вътрешния министър Иван Демерджиев, че няма пречки за влизането на България в Шенген, стана ясно, че парламентът в Нидерландия е приел резолюция, в която се казва, че страната не трябва да гласува за присъединяването на Румъния и България към пространството. 

Очаква се днес да бъде публикуван докладът от последната експертна проверка от Европейската комисия за готовността на страната ни да стане част от европейското безвизово пространство, пише "България Он Еър".

С приетата резолюция депутатите в Нидерлания призовават правителството да не гласува за присъединяването на двете страни, като искат да се анализира функционирането на върховенството на закона, намаляването на нивото на корупция и организираната престъпност в тях.
Във вторник обаче Европейският парламент прие с голямо мнозинство резолюция, призоваваща държавите членки да не отлагат повече присъединяването на двете страни.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Нане (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29519 | Одобрение: 5154
Знаят каква крадлива шайка ни управлява
2
1
666 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21485 | Одобрение: 5925
Дейба наркоманите мръсни Гняв
2
2
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 145334 | Одобрение: 22959
ха ха ха ето до каде ни докара боико борисов. да разчитаме на напушените холандци да ни спасят от поредната национална криза.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама