Николай Банев ще се кандидатира за президент

03.04.2016 / 18:02 38

Нова тв

 

Те са семейство, което обича да провокира – с парите си, с политическите си възгледи и с демонстрацията на лукс. Около бизнеса им често има скандали, водят дела за милиони. Неведнъж са казвали, че държавата ги рекетира. На Николай Банев принадлежи култовата реплика, че заради икономическата криза се е наложило от самолет да слезе на Майбах, а съпругата му Евгения миналата година заяви, че се притеснява да не подкарат трабантите. 

 

Нямам никакъв друг шанс, освен да се кандидатирам за президент. Принуден съм да вляза в политика, защото геноцидът над родния бизнес, пенсионерите, образованието и здравеопазването в момента няма възможност да бъде прекратен. Учредихме „Евразийски клуб България”. След няколко месеца евразийските клубове у нас ще бъдат голяма изненада, тъй като стотици хиляди хора вече контактуват с нас. Ще бъдем много голяма изненада за политическите сили”, коментира в „Комбина” Николай Банев.

 

„Като бизнесмени сме подложени на политическа репресия. Влизането в политиката е опит да спасим себе си”, заяви от своя страна Евгения Банева.

 

„Всички сме разочаровани от това, което се случва в държавата ни. Всяка изминала година става все по-безпощадно ясно, че демокрацията не е бърза работа и ще ни отнеме доста повече години, отколкото ние си мислим. В икономическия живот нещата вървят все по-зле”, допълни тя. 

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
42
0
magnit (преди 3 години)
Рейтинг: 1210 | Одобрение: 290
"Уникална" държава с още "по-уникални" управници... мммм, т.е. НЕЩАСТНИЦИ!
24
0
zakluch (преди 3 години)
Рейтинг: 30165 | Одобрение: 5645
Егати, ся остава да го изберат ... 
Повече за мен тук Ключодържатели
46
1
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 120835 | Одобрение: 1775
Май опашката от кандидат-президенти заплашва да се превърне в тълпа......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
19
20
SexStoki (преди 3 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Да се кандидатира, щом мисли, че ще има избиратели 
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка
35
1
Karamel (преди 3 години)
Рейтинг: 20785 | Одобрение: 10490
Е не може всички да станем президенти, че да оцелеем. Той щял да спасява себе си! А аз още се надявам някой да поиска да спаси всички останали!!! Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама