Николина Ангелкова: Витоша има огромен потенциал, който не се използва

09.11.2018 / 08:45 5

Кадър: БТВ

Управлението е стабилно. Ние постигаме, това което сме начертали като приоритети. Всичко постигнато е в повече и в полза на обществото. Решават се наболелите проблеми в обществото. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова в ефира на БТВ.

Тя коментира поведението на вицепремиера Валери Симеонов. „Не очаквайте да го защитя. Недопустимо е да има такива изказвания по адрес на майките на деца с увреждания. Те са героини. Много е трудно да гледаш дете с увреждане. Оставката е личен акт и той носи отговорност за действията си. За мен е важно да продължим да изпълняваме поетите ангажименти към хората“, подчерта тя, пише novini.bg.

Ангелкова допълни, че работят усилено в посока да се гарантира достъпност до морския плаж за хората с увреждания.

„5,5 млн. са чуждестранните туристи, посетили страната ни. Това ни поставя на водещо място като туристическа дестинация. Освен да създадем допълнителни туристически маршрути, правим предварителна реклама, за да насочим вниманието. В Стара планина има изключително големи възможности за туризъм“, подчерта тя.

По отношение на инфраструктурата на Витоша, Ангелкова каза: "Искаме да се осигури максимален достъп на софиянци до Витоша. Планът за управление на Витоша трябва да бъде променен, но само за да се подобрят лифтовете, които съществуват. Тя изключи да се предвижда строителство в планината и увери, че контролът е изключително завишен. Няма да се допусне подобно нещо. Това е една планина с огромен потенциал, който не се използва", каза министърът на туризма.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 146894 | Одобрение: 57044
654321.......Ти въобще не разбираш китайски, но като я наричаш крокодил обижаш крокодилите.....Те са далеч по-красиви и по-умни......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Гарантирано от ГРОБ- грабеж до последната шепа пръст и бурмичка.
6
0
654321 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тоз крокодил разбира от туризъм, колкото аз китайски.
6
0
.... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много "готина" кочина ще стане софия. Политиците в един момент ще избягат, както направи "Плевнята"  и отиде в САЩ. Дори те не искат да живеят тука. Крадт колкото могат после бягат.
2
0
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И като е толкова загрижена ,защо подоиса концесия за 20 г. за плажа на Златните,забележете за 3х12 лв. сянката. А за хората с увреждания какъв достъп до морето /а не до плажа/ като и тия без увреждания нямат достъп.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама