Нинова: Никога не сме нападали президента. Битката е на Радев и Илияна Йотова срещу БСП

19.08.2022 / 18:55 6

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: БНТ

"Шест месеца положихме нечовешки сили в много кризи да прекъснем този октопод, който е обградил държавните предприятия". Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Ние изчистихме БСП от задкулисие, от олигархични интереси, петгодишни непрекъснати битки са това. Днес никой не може да се обади в БСП и да каже: "Ще гласувате еди си как". Целта е с тази негативна кампания да се срине БСП на изборите, да се намали резултата, да се смени ръководството, да се сложи удобно и да се подчини партията. Това е далечната цел. Битката е на Радев и Илияна Йотова срещу БСП. Ние никога не сме нападали нито президента, нито институцията, напротив - бранили сме го винаги. Когато те нападнат неоснователно, няма как да не се защитиш. При връщането на мандата ни каза, че сме оставили хаос в държавата. Къде го виждате този хаос? Хаос няма. Имаме проблем с инфлацията, с доходите, с бедността.  Правителството ни реагира с 22 милиарда лева помощи в социалната сфера. За пенсионери, ваучери за работници, за майките, подкрепа за бизнеса. Спасихме бизнеса зимата с помощите за тока", смята тя.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
9
Чичкото (преди 7 месеца)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Другаря президент изигра всичките поли от пиесите на сър Уйлям Шекспир
Истината преди всичко
5
1
уйчо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 71529 | Одобрение: -3221
Курвенска работа, дейба!
5
1
Off Road (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11534 | Одобрение: 3204
Кака ми Курнела, въпреки че не е изначално от БСП, прекрасно е изучила похватите на червената школа. Търси Врага с партиен билет - традицията е модерна. Скъпа ми Курнело, никой няма да забрави, как НЕ подкрепихте Президента за втори мандат, направи се на велика, "ще изчакаме решението на президиума" и той се кандидатира въпреки вас. Та, с лъжите можеш и по-добре. Истината е че отглеждаш само поскушковци, а другите ги разкарваш, плурализъм и разнообразие на мнения, нале?
3
10
KRISTINCHO (преди 7 месеца)
Рейтинг: 20094 | Одобрение: -5466
В ушите на тези социалисти още звучи залпа на АВРОРА. Все за битки говорят, никога не споменават думата  " диалог ".
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
7
5
makeo (преди 7 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
Къш ма, лъжло! 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
3
1
ас (преди 7 месеца)
Рейтинг: 116776 | Одобрение: 20366
"Ние никога не сме нападали нито президента" почвам да се чудя тая патка мръсна дали помне повече от 5-10 минути? ас ли от няколко месеца приказвам че президента нападал бсп? ас ли ли казах че прозидента направил услуга на българските социалисти като застанал срещу бсп? ас ли приказвам последните две седмици че президента връща модела герб? и последно ас ли чертая червени линии и после ли отмятам от тях за да остана още малко във власта.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама