Нинова от парламентарната трибуна: Настояваме Борисов да дойде и обясни договора за Ф-16!

19.07.2019 / 09:44 7

Премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента, когато се обсъжда ратификацията на договора за закупуване на изтребители Ф-16 от САЩ.


За това настоя от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова, пише "Епицентър".

"Днес ще ратифицирате един ключов договор, сложен договор от военно-техническа и финансово-икономическа гледна точка. За военно-техническата експертиза ще говорят експертите, но вчера министър-председателят направи едно скандално изказване - признание. Ако не сте го чули, Бойко Борисов каза - "Аз лично настоях да платим веднага!", започна изказването си от парламентарната трибуна лидерът на БСП.

"Искаме да дойде в парламента и да заяви това тук пред нас. Както и да отговаря на въпроси кой го е упълномощил да поема такива ангажименти", продължи Нинова.

В началото на пленарното заседание социалистите предложиха ратификацията да се предава по БНТ и БНР, мнозинството отхвърли това."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
27
bokostikvonius (преди 10 месеца)
Рейтинг: -152 | Одобрение: -1617
чаршафа очевидно е джендър 
7
5
Еделвайс (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1931 | Одобрение: 326
Браво на Нинова отново! Тя също бе против джендърската Истанбулска конвенция пропагандираща сексуални изопачения.  Не на предателствата на Борисов и ГЕРБ!
Не на негрите в БГ спорта и България! Вкарването на негри в България е опасност за съществуването на България като държава! Генетично са с по-малък и по-неразвит мозък.
6
3
Марио (преди 10 месеца)
Рейтинг: 2802 | Одобрение: 1067
Наглия бойко изтрещя съвсем!?:wassat:
проектиране на сгради
6
4
ас (преди 10 месеца)
Рейтинг: 32520 | Одобрение: 11055
ха ха ха боико тои не може да обясни на едно дете как да си върже обувките. тя и ска да обясни задколисието и далаверата демек договора подписан под външен натиск.
11
15
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
А НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗПОТЯТ ,ДОКАТО БРОЯТ 60 МИЛИОНА ДОЛАРА.."КОМИСИОННИ"..ЕХ ,ЧЕ ПАПКАНЕ ЩЕ ПАДНЕ..ДВЕ СВИНЧЕТА С ПО ДВЕ ЗВЪНЧЕТА..ЩЕ СЕ ТЪРКАЛЯТ ПОД МАСАТА..СВИНЧЕ ВОЙВОДА И СВИНЧЕ ШРЕК..:devil:ИзплезванеНинджа
19
16
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 127612 | Одобрение: -1793
Да бе, Нинова......Ще стане......Не разбра ли, че всичко вече е пито, платено......Платено, имам предвид комисионните под масата......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама