Нинова ядосано пита Борисов: Сега къде си? Защо излъга? (снимка)

13.08.2017 / 12:23 16

Корнелия Нинова пак захапа премиера Бойко Борисов. Лидерът на БСП изрази позицията си по въпроса за антикорупционния закон на правителството. Според червената депутатка той няма да създаде възможност за борба с коруцията по високите етажи на властта, пише Блиц.

Нинова задава въпрос на Борисов защо е излъгал. Ето какво още смята тя: Поздравявам президента Радев за държавническата позиция по антикорупционния закон на правителството. Споделяме мнението му, че той няма да създаде възможност за борба с коруцията по високите етажи на властта. Борисов, сега къде си? Защо излъга, че с президента сте се договорили и само БСП не е разбрала за тази работа? Алтернативният проект на закон на БСП се намира на страницата на партията. Моля за мнения и предложения. Започваме консултации с академичната общност, съдии, прокурори, адвокати. Истинска борба с корупцията е възможна. Ще ви го покажем.

Президентът нямал договорка с премиера за антикорупционния закон "Законопроектът за борба с корупцията в този си вид е един механичен сбор от нискоефективни до момента структури и няма да реши проблемите с корупционния модел на управление." Това заяви във Варна президентът Румен Радев.

„Има слухове, че сме се договорили с премиера и че е предрешено предложеният проект да бъде приет. Истината е, че имаме консенсус за едно – че дирекцията „Корупция“ трябва да бъде извън изпълнителната власт. Дотук!“, категоричен бе Радев. И припомни, че винаги е настоявал, че има нужда от нов, единен и независим орган, който да затвори цикъла информация-сигнал-разследване-обвинение.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
До 111 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Изглежда ти не си в час. Темата на статията ИЗОБЩО НЕ Е обсъждане на проектозакона!!!
1
0
3,14 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Изобщо не се учудвам че Борисов спечели за трети път избори и вероятно ще продължава да печели, докато има такива тъпаци и малоумници като пишещите по-долу, които до вчера плюха по Борисов, когато изтърси някоя глупост, а днес са негови ревностни защитници, понеже неговия опонент Нинова е направила някакво изявление по един много важен закон!
2
1
111 (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като чета коментариите стигам до извода,че никой не е чел  проектозакона за борба с корупцията - важно е да се изказвате.
2
1
Червена бабка (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мила моя Корнелия, хайде престани вече с тези махленски престрелки. Гласувах за вас, за да им покажете, че сте по-добрите. Но май не се получава. ЗАЩО?
1
2
дедо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Точно така!Борисов вземи пример от курнинова!Та никога не лъже!!!
4
4
Тито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
След като през 1997 година, цялата се е боядисала в „тъмно синьо” и грабва тлъстия кокал, през 2005 година, без някой да забележи, тя умело се пребоядисва в „тъмно червено” и пак грабва тлъст кокал. Това доказва по безспорен начин неимоверните качествата, които притежава. Корнелия Нинова е най–невероятният политически хамелеон, който сменяйки си цветовете, свободно и незабелязано, може да преминава от една политическа партия в друга и все да има голяма власт и облаги
3
2
Тито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не са случайни обаче големите жестове, или по-точно подаръците, които СДС прави на Корнелия Нинова, вероятно с благословията на „Командира”. Но нека да продължим с чудесата на синьото правителство. Народът – „завалията”, така я чакаше тази синя демокрация, а каква се оказа и тя!
4
2
Тито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Корнелия Нинова вече е на върха на новата синя власт, едновременно с два „жезъла” в ръка. Като представител на СДС, тя с ”младежки жар” поема огромния товар и на двата висши ръководни поста – да управлява като изпълнителен директор ”Техноимпекс” и да ръководи борда на директорите на „Техноимпортекспорт” – двете ”златни мини”.
2
3
Тито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравей Нивянке , бъди щаслива и дълги години се радвай на твойта любимка Корнелия.
5
4
Тито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В краткия период, в който Нинова е работила като следовател, случило се е да води разследването на отговорен служител в телекомуникационната компания БТК. Делото бързо било претупано, после прекратено, а служителят на БТК – напълно оправдан. И съвсем неочаквано Нинова се озовала бързо на работа в БТК. Светкавично се сдобила с добра позиция в юридическия отдел, под ръководството, на кого мислите – на същия служител от телекома, когото тя е разследвала.
7
5
Иванова (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Писна ни от вас! Нинова, защо занимавате цял народ с вашите глупости? Ако искате да си пишете с Борисов, не го правете обществено достояние! Пишете му по пощата! Не искаме да ви четем и слушаме! Всички политици сте отпадък!
7
9
ILW (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Стига сте я показвали тази противнячка!
3
5
Mitko Apostolov (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Do koga tva "nedoraslo po vsitchki pokazateli momitchence"hte prodalji samo da dava akali?Daite i niakakva vlast za da vidim moje li da svarhi "nehto,ili  znae samo prazni prikazki'diri ne i detinski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
3
Mercenary (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вие двамата сте лайната миризливи, които ми крадат ника, за да пишат глупости!Това не е честно!Измислете си свои никове!
3
1
Mercenary (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти защо ми крадеш ника?Ти си онзи, който краде никове.Не ми кради ника за да пишеш глупости.Аз под тази статия не съм писал, лайно миризливо!
10
6
Mercenary (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Крадецът вика дръжте крадеца.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама