Нинова за F-16: Твърде скъпа сделка за бедна България

19.07.2019 / 19:05 4

Кадър: БНТ

По финансови, икономически и военни причини съм против сделката за изтребителите f-16. Сделката е много скъпа, тя надхвърля 2 % от БВП. Твърде скъпа сделка за бедна България. Не следващото управление, а българският народ ще плаща. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Официално беше подпечатано управлението на ДПС. Не Борисов управлява държавата, ДПС управлява ГЕРБ. Днес без гласа на ДПС нямаше да има актуализация на бюджета. ГЕРБ клекнаха на предложението на ДПС за финансирането на партиите", каза още тя.

"Борисов не се чувства сигурен с "Обединени патриоти", които гласуват различно и залага на сигурното ДПС", допълни Нинова.

"Управляващите неглижират ситуацията с хакерската атака в НАП. 5 милиона българи и стотици хиляди фирми са засегнати. Изключително опасно. Корупция и некадърност в управлението доведе до това. Ще искаме оставки, но сега най-важното е да спасим поне част от данните на хората. Молим  президента Радев да свика КСНС", разкри лидерът на БСП.

"Нашите бойкоти дават резултат. При първия такъв падна Главчев. При втория управляващите върнаха преференциите", коментира Корнелия Нинова.

"Ще се справим и с 1 лев партийна субсидия. И днес върнахме част от наддадената субсидия. Готови сме да работим и без пари, и дори да даваме дарения", разкри лидерът на БСП."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
гарфилд (преди 10 месеца)
Рейтинг: 35135 | Одобрение: 13900
БСП откакто са в опозиция,никога не забравят,че България е бедна държавица.Иначе,го забравят.Ухилен
2
18
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ХМ..ПОРЕДНИЯ НИК-ПАЛЕ НА ЧАРШАФА..ЧАРШАФ ТИ БЕЗ ПОСЛУШНИ ПАЛЕТА-НИКОВЕ МАЙ НЕ МОЖЕШ..А НИНОВА Е САМО МИЛИОНЕРКА..КАТО СТАНЕ КАТО ШРЕК МИЛИАРДЕРКА ЩЕ ТИ СЕ ОБАДЯ ПО ВОДОМЕРА..Изплезване:devil:Изплезване
5
9
ХМ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 44 | Одобрение: 4
""АКО ЧОВЕК ЖИВЕЕ СКРОМНО, МОЖЕ ДА СПЕСТЯВА- НИЕ В МОМЕНТА СПЕСТЯВАМЕ ЗА ЛЕКА КОЛА, ДО СЕГА СИ НЯМАХМЕ", РЕЧЕ ДРУГАРКАТА ВЧЕРА-ДРУГАРКО НИНОВА, АКО СИ МАХНЕТЕ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА КАКВО ЩЕ ВИДИТЕ, ДАЛИ ВИ ВЯРВАТ ХОРАТА.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама