Нов голям удар: Фирмите на Васил Божков отнесоха актове за 700 милиона лева

14.02.2020 / 22:14 2

Държавата нанесе нов удар по Васил Божков.

Новосформираната Държавна комисия по хазарта (ДКХ) е наложила 4 акта на фирмите на обвинения в 11 престъпления бизнесмен, които възлизат на общо 700 млн. лева. Става ясно, че обект на наказателни постановления са компаниите "Национална лотария", 7777, "Еврофутбол" и "Евробет". Това на практика означава, че функционирането им е блокирано. По закон, за нарушение над 5,000 лв следва отнемане на лицензитем пише Novini.bg.

Припомняме, преди ден стана ясно, че НАП е запорирала дяловете на бизнесмена в Търговския регистър на изброените 4 хазартни компании.

Към този момент Васил Божков продължава да се намира в арест в Обединените арабски емирства, а главният прокурор обяви, че се прави всичко възможно да се ускори неговото екстрадиране в България, за да бъде изправен на подсъдимата скамейка.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
OF (преди 4 години)
Рейтинг: 595 | Одобрение: -155
Четяйки сагата България/божков в мен изплува образа на Дядо Добри, помните ли оня белобрад старец, който стоеше пред храма с протегната ръка просейки- та той приживе е дарил, забележете дарил 37 000лв и се питам колко ли е дарил Божков- прецеждайки през зъби- АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ПЛАЩАМ НИТО СТИНКА- ДВАМА БЪЛГАРИ- И КАКВО Е ДА ОБИЧАШ БОГ И КАКВО Е ДА МРАЗИШ И ИЗКЛАТИШ РОД И РОДИНА.
OK
2
2
Чичо (преди 4 години)
Рейтинг: 43352 | Одобрение: 6487
Ха-ха , тези съвсем се осраха.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама