Нов голям удар: Фирмите на Васил Божков отнесоха актове за 700 милиона лева

14.02.2020 / 22:14 2

Държавата нанесе нов удар по Васил Божков.

Новосформираната Държавна комисия по хазарта (ДКХ) е наложила 4 акта на фирмите на обвинения в 11 престъпления бизнесмен, които възлизат на общо 700 млн. лева. Става ясно, че обект на наказателни постановления са компаниите "Национална лотария", 7777, "Еврофутбол" и "Евробет". Това на практика означава, че функционирането им е блокирано. По закон, за нарушение над 5,000 лв следва отнемане на лицензитем пише Novini.bg.

Припомняме, преди ден стана ясно, че НАП е запорирала дяловете на бизнесмена в Търговския регистър на изброените 4 хазартни компании.

Към този момент Васил Божков продължава да се намира в арест в Обединените арабски емирства, а главният прокурор обяви, че се прави всичко възможно да се ускори неговото екстрадиране в България, за да бъде изправен на подсъдимата скамейка.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
OF (преди 1 месец)
Рейтинг: 545 | Одобрение: -125
Четяйки сагата България/божков в мен изплува образа на Дядо Добри, помните ли оня белобрад старец, който стоеше пред храма с протегната ръка просейки- та той приживе е дарил, забележете дарил 37 000лв и се питам колко ли е дарил Божков- прецеждайки през зъби- АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ПЛАЩАМ НИТО СТИНКА- ДВАМА БЪЛГАРИ- И КАКВО Е ДА ОБИЧАШ БОГ И КАКВО Е ДА МРАЗИШ И ИЗКЛАТИШ РОД И РОДИНА.
OK
2
2
Чичо (преди 1 месец)
Рейтинг: 31356 | Одобрение: 4106
Ха-ха , тези съвсем се осраха.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама